Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Holnap megyek szerelmi kötést...

Holnap megyek szerelmi kötést végeztetni. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 22:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
70%

A szerelmi kötés természetesen jön, nem lehet befolyásolni. Aztán ha elmúlik a rózsaszín köd és egyformán gondolkodik a szerelmes pár akkor működni fog a kapcsolat.

Ha máshogy gondolkozik a pasi és a nő akkor meg kell találniuk a közös nevezőt, ha nem megy akkor búcsút kell inteni egymásnak.

2017. jan. 9. 23:21
 12/37 anonim ***** válasza:
62%

Én csináltam szerelmi kötést, elszúrtam, mert elaludt az egyik gyertya, ami azt jelentette, hogy szét fog robbanni a kapcsolat.

Hát 8 év alatt nem hatott az átok talán már nem fog XD

2017. jan. 9. 23:29
 13/37 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem átverés és sorsotokban nincs egyűttlét, hatalmas szenvedésekre. Talán több életen át tartóra is.
2017. jan. 9. 23:52
 14/37 longlife ***** válasza:
Engem még mindig érdekel,hogy mire számítasz? Mit fognak mondani, mit akarsz hallani?Mire vagy kíváncsi?
2017. jan. 10. 00:26
 15/37 anonim ***** válasza:

Gondolom arra kíváncsi, hogyan zajlik.

Szerintem ez olyan lehet, hogy megerősíti a szeretett emberke és közte lévő kapcsolatot.

2017. jan. 10. 00:33
 16/37 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Már maga az elképzelés beteges. Miért kell egy olyan ember szabadakaratát befolyásolni, aki amúgy nem szeret? Hogy tudsz egy kapcsolatot ekkora önzőségre és birtoklási vágyra építeni? Nem lehetsz nagyon érett gondolkodású.

2017. jan. 10. 02:40
 17/37 anonim válasza:
81%
#16: Szegényt már most sajnálom. Ez kb. tényleg egy ember életét teszi tónkre egy másik önzősége miatt... Undorító.
2017. jan. 10. 08:54
 18/37 anonim válasza:
65%
Arra számíthatsz, hogy jól levesznek pénzzel a semmiért egy teátrális előadás keretében.
2017. jan. 10. 11:13
 19/37 Tom Benko ***** válasza:
72%
Lesz a kötőnek egy újabb palimadara, akit jól lehúzhat, ráadásul körbeajánlhat a többi fattyúnak, úgyhogy majd lesznek rendszeres lehúzások, míg végül tényleg lesz egy kötésed...
2017. jan. 10. 19:50
 20/37 anonim ***** válasza:
70%
Na milyen volt? Hány ezer forinttal lett könnyebb a zsebed? Mostmár tiszta a lelkiismereted, hogy birtokolni akarsz egy olyan embert, aki nem szeret?
2017. jan. 10. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!