Lehetséges hogy a pszichés betegségeket démonok, maga a gonosz idézi elő?
Vagy ha valaki nem tudja nem emlékszik miért ölt meg az utcán az embertársát.
Szorongás, depresszió, skizofrénia is betudható ennek.
Úgy kell elképzelni, hogy a gonosz szellemi lény csökkenti az agyadban a szeretonin szintet,elváltozásokat okoz, néha át is veszi a hatalmat, körülfonnya a gerincet mint egy kígyó és nen ereszt.
Nem, ez a Te Saját negatív gondolkodásod, úgy hívják, hogy szellemi leépülés, önkontroll vesztése. Rossz démonok nem léteznek, csak beteg elme. A paranoid típusú emberek félnek bizonyos negatív erőktől, halucinálnak dolgokat a semmiből, ezeket a tudatalatti irányítja. Sajnos ez ördögi kör mert az ember méginkább elhiszi, majd bebeszéli magának és elkezd ellene küzdeni, majd a saját rabja lesz a félelmeinek, a “rossz démonoknak” furcsa nálam is volt hasonló én konkrétan mozgó dolgokat láttam az asztalon. Előtte két napig nem alutdtam, szorongtam és hirtelen ezt kezdtem el látni. Azt elkezdtem félni, nehogy újra ilyet lássak. Később csak rossz dolgok történtek velem, amiket ehhez kapcsoltam és hetekig rettegtem, éjszakákat nem aludtam, agyaltam, hogy biztosan démonok, rossz erők vesznek körül.
Aztán rájöttem, hogy nem akarok megbolondulni, így megmagyaráztam magamnak, hogy mi miért történhetett. Halucinálás akár kialvatlanságtól, negatív dolgokat be tudunk vonzani szorongással, ha létezik is ilyen gonosz erő féle, az sem érdekel, mert senki sem uralkodhat rajtunk, csak mi magunk.
És innentől kezdve megszűntek ezek a dolgok.
Azt tudni kell, hogy régóta küzdök kemény depresszióval, amit folyamatosan és egyre inkább vetkőzök le, így már egyre tisztában látom, hogy maga az elme szüli ezeket a dolgokat. A stressz, a szorongás, a félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!