Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért álmodom meg valmi baj...

Miért álmodom meg valmi baj van velem?

Figyelt kérdés
1* 1* kisebb koromba is előfordult hogy álmaimban egy helyzetett történést lattam ami késöbb megis történt .. ezt nem furcsáltam mindenkivel megesik.. de mostmar minden este akivel álmodok masnap biztos megkeres.. a volt baratom akivel nem beszelek honapok ota pont akkor írt rám amikor valamiért vele álmodtam régi személyek akikkel már nem tartom a kapcsolatot vagy akár barátok akikkel igen mostmar biztos vagyok benne ha almodok velük reggel ránézek a telefonra és a legtobb esetbe írtak .. vagy a nap folyamán szembe sétálnak az utcán.. én vagyok bolond és magamba beszéltem a véletleneket vagy én nemértem .. bárkit kérdezek a környezetembe senkivel nem fordul elő ilyen:(
2016. okt. 8. 15:46
 1/1 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
64%
Szerintem eléggé ismered őket, és valahol tudat alatt tudod, hogy tök nyilvánvaló, h látni fogod őket, és írni fognak stb. Elvileg az ember azért álmod előre, meg érez meg dolgokat, mert az agya kiszámítja, hogy mi fog történni, csak ez annyira bonyolult, hogy nem tudatosul. Befogadtad korábban az infókat, és rájössz, hogy X/Y mit fog tenni. Lehet h pl akivel találkozol 1 helyen, azt mondjuk kéthavonta látod ott, mert arra van dolga, csak ez nem tudatosul, a figyelmeden kívül marad, mert nem ez a legfontosabb infó az életedben, de az agyad mégis felhívja a figyelmedet, hogy igazából valahol tudod.
2016. okt. 8. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!