Ha valakivel sokszor álmodom, akkor ő megérzi ezt?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor álmodom egy volt párommal, akivel már 6. éve nem is beszéltem. Boldog házasságban élek, pici gyerekem van. Kezd zavarni a dolog. Nappal nem jut eszembe, csak álmodom vele. Az érdekel, hogy vajon ő érezheti-e ezt, vagy éppen fordítva, először ő gondolt rám? Vagy az egész csak humbuk és se így, se úgy nem jutok eszébe? Nem fontos, hogy így legyen, csak a véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi!2011. márc. 18. 11:15
1/7 anonim válasza:
ugyan már, hogy érezné már meg, hogy vele álmodsz?:)
Kérlek, felnőtt ember vagy, ezt te sem gondolhatod komolyan...
Biztosan nem fog megcsörrenni a telefonod, és beleszólni az ex, hogy..."Már megint velem álmodtál"? :P
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, én is így gondolom, csak furcsa. Alapvetően racionális vagyok, de sokszor megérzek dolgokat, ezért gondoltam most erre. Azt azért nem várom, hogy felhívjon :)
2011. márc. 18. 11:40
3/7 anonim válasza:
azt én sem komolyan írtam,hogy felhív:)
én sem hiszek az ilyen dolgokban egyáltalán.
Bár aztán meg a franc tudja, lehet hogy nem mindig a szkeptikusoknak van igaza.
Mert hát még azt sem bizonyította be senki, hogy megérzi az ember az ilyen dolgokat, de azt sem, hogy nem.
Szóval, az én álláspontom, az, hogy nem érzi meg:)
4/7 BlackSword válasza:
NEEEEEEEEM!!!
Butaság lenne ilyen badarságot feltételezni...
Ez csak az ezomanók kitalációja...
5/7 anonim válasza:
nekem egy olyan álmom volt egyszer egy exemről,hogy autóbaleset érte,és tisztán láttam az egészet..évekkel később találkoztunk,elmeséltem neki,és kiderült,hogy azidőben tényleg balesetet szenvedett,pont úgy,és olyan autóban,ahogyan megálmodtam.szóval az álmod lehet kivetíti amin a volt párod éppen átmegy mostanában.szerintem.
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy van valami amit még nem zártál le magadban vele kapcsolatban.Írd le az álmod hogyemlékezz rá ha találkozol vele.Vezess álomnaplót/ ne csak azért, amúgy is/.
7/7 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam hogy elüt egy piros autó.Másnap majdnem elgázolt egy hasonló Piros autó!Én már bármit el tudok képzelni!Egy csomó dolog van amiről még nem tudunk, mert nem bizonyították.De attól még lehetséges! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!