Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sokszor álmodok valakivel...

Sokszor álmodok valakivel szinte minden nap ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 16:17
 1/5 anonim válasza:
jelenthet...gondolom tetszik, meg szeretnéd ismerni, érdekel vagy valami..
2010. márc. 17. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Na, én is így vagyok vele és engem is foglalkoztat. Na már most minden sz.rban hiszek a karmában is, és már arra gondoltam,hogy előző életemben kapcsolatban álltunk,vagy valami...de van rá materiálisabb válasz is..nekem bejön a srác,akivel álmodok, lehet ezért van..csak az a furcsa,hogy másfél éves,komoly kapcsolatom van, és imádom a barátomat, eszem ágában nincs elhagyni senkiért. Viszont sok helyes fiú van, mégis csak azzal az eggyel álmodok...kicsit idegesítő.:) Lehet te is ebben a cipőben jársz..vagy csak valamiért foglalkoztat az az ember?
2010. márc. 17. 16:26
 3/5 A kérdező kommentje:
ezzel a sráccal majdnem összejöttünk aztán pár dolog megváltozott és folyamat álmaimban őt látom és még mindig egy kicsit odáig vagyok érte...és már azt is hallottam ha álmodsz valakivel akkor az azt jelenti h gondol rád
2010. márc. 17. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Még az is lehet. De akkor így egyértelmű a dolog. Vonzódsz hozzá, ezért álmodsz vele.
2010. márc. 17. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
az álmok legtöbbször nem azt jelentik amit "mutatnak" és abban biztos vagyok h nem azt jelenti hogy gondol rád:)
2010. márc. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!