Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Pár hete esténként rettegek....

Pár hete esténként rettegek. Gondolkodom, mi lesz velem ha meghalok? A lelkem tényleg megmarad? Hátralevő halotti létemben "fentről" nézem szeretteim? Vagy úgy ahogy most sem emlékszem csak születésem utáni 1-2évre, ez vár majd rám? Új test+új lélek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! "a családtagjaim sokan haltak meg 40körül és mindenki szívbajban" - rendben van a szíved? Mindenképp vizsgáltasd meg, használd és vigyázz rá, többet nem tehetsz, de ezt meg kell tenned.
2019. ápr. 22. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen dolgokon szerintem sem kell gondolkozni. Hiszem mind tudjuk hogy egyszer úgy is eljön az a nap😉 Attól már lehet hogy pl. Hogyan..🤔 gyorsan törtenik vagy szenvedni fogok? Nem bántam meg semmit? Szerettem eleget? Limutattam eleget?.....

Egytől félek! (tpasztalat, láttam hogy nánnak az idősekkel a korházbam) mikor komolyabb baj miatt a déltepsibe kerültem tanuja voltam milyenek az idős betegekkel. A körülmény meg minden

Na ott megfogadtam ha idős leszek inkább otthon eltávozom mint hogykorházba kerüljek!

Mesélnék még valamit, egy tavoli rokonunk kiment amerikába új életet kezdeni fiatalon. Egy sorozatgyilkos egyik áldozatává vált. A testét feldarabolta több darabbam szorta szét helyeken. Ő szerinted hogy félhettett akkor és tudatosult benne hogy meg fog halni....

Ne ilyenektől félj ami meg mem jön el. Nem akartam ezzel senkit felzaklatmi ja még is elnézést érte.

jan. 9. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
És elnézést a sok helyesírási hibáért is, csak siettem írni és már eléggé fáradtak a szemeim🤗
jan. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!