Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Léteznek démonok és szellemek?

Léteznek démonok és szellemek?

Figyelt kérdés

(Baratnoimmel neztunk egy horror filmet , demonokrol , szellemekrol szol)

Mar jo par napja nem aludtam, minden este hajnali 1-4ig felriadok es nem tudok alubni, vernek a vizek, es iszonyatosan felek...

folyamatosan a filmben levo demont lattom magam elott, folyton ra gondolok este sotetben odakepzelem.... H felejtsem el??? Mitcsinaljak??

2016. júl. 6. 07:21
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Vedd tudomásul hogy csak az agyad játszik veled. Semmi nem fog történni. Mások is néztek már horrort és nem lett semmi bajuk. El fog múlni. Egy idő után megjön az eszed és nem ezen fogsz agyalni hanem valami értelmes dolgon. Amúgy ha ennyire félsz akkor meg minek nézel horrort?
2016. júl. 13. 17:04
 22/26 sugesz0 válasza:
Szerintem a telodon nezz olyan dolgokat, amik bebizonyitjak hogy termeszetfeletti dolgok nem leteznek. Kiprobaltam, es nekem sikerult. Ha nem sikerult,akkor nezz filmeket termeszetrol (pl.:Bear Grylls) ha ez sem sikerul, en olyat csinaltam meg, hogy ha felebredtem, es lattam valami kulonoset, azt modtam: nem felek te b*nko,tunes innen vagy szetv*rlek! :,,D meg kinyujtottam ra a nyelvem. Hogy segitsen az otleten, tettem be kepeket a falamra Isten rol. Szia!
2016. júl. 16. 16:09
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem jó dolog tényként állítani, hogy nem léteznek, amíg az ellenkezője sincs bizonyítva. Én úgy állok az ilyen dolgokhoz, hogy nyitva hagyom a lehetőségét, símán el tudom képzelni, hogy léteznek ilyen dolgok. Szerintem nagyon felszínes gondolkodásra vall alapból elutasítani azt amit nem ismerünk. A lehetőségét mindig érdemes számításba venni, hogy mi van ha mégis.. Még Tesla is hitt a szellemekben. Keress rá hogy "spirit radio Tesla". Ez egy olyan rádió szerű készülék volt, amivel szellemeket tudott érzékelni, túlvilági hangok vételére szolgált ez a készülék.

A készüléket ma is tesztelik és igen furcsa hangokat fog be készülék, amiknek a forrása nem meghatározható: https://www.youtube.com/watch?v=Smpez50-wkY

2016. júl. 16. 20:25
 24/26 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy a démonba aztán azért gondolsz rá esténként hogy de jó lenne vele eggy ágyban aludni xD
2016. júl. 25. 18:48
 25/26 anonim válasza:
ha nembirtad a filmet velem elentétben akor nenéz és jobulást amugy én hiszek benűk és inkáb teis higy mert a végén lesz egy kis meglepi hahaha neved komojan az ijen hűjeségeket majdelmulik
2016. aug. 8. 17:54
 26/26 anonim ***** válasza:
zoltán lakatos! az embernek a füle, és a szeme megfájul a helyesírásodtól! Hány osztályod van? a 2 általánost biztos elvégezted?
2016. aug. 8. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!