Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Léteznek démonok és szellemek?

Léteznek démonok és szellemek?

Figyelt kérdés

(Baratnoimmel neztunk egy horror filmet , demonokrol , szellemekrol szol)

Mar jo par napja nem aludtam, minden este hajnali 1-4ig felriadok es nem tudok alubni, vernek a vizek, es iszonyatosan felek...

folyamatosan a filmben levo demont lattom magam elott, folyton ra gondolok este sotetben odakepzelem.... H felejtsem el??? Mitcsinaljak??

2016. júl. 6. 07:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem, nem léteznek szellemek, sem démonok. Szóval nem hiszek benne.
2016. júl. 7. 13:35
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszek bennük, de volt már, hogy én is féltem.
2016. júl. 7. 13:44
 13/26 anonim válasza:
60%
Én hiszek bennük, a szomszédiaim is démonok!
2016. júl. 7. 17:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Addig jó míg rá gondolsz, mert az nem létezik.

Léteznek, de ne félj tőlük. Eddig se bántottak, ezután se fognak.

Realizáld ezt. Ennyi.

Ne vonzd be negatívot.

2016. júl. 7. 18:22
 15/26 A kérdező kommentje:

Csak ezen kattog az agyam... Folyton ra gondolok

Folyton felek, folyton mindenhovaa oda kepzelem..

Haa szenteltvizet ontok mindenhova, akkor vedve leszek?? Mert nekem csak a szobamba ( meg a hazban) van felelmem...

2016. júl. 7. 22:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nincsenek. Nem léteznek. Fogd fel úgy, hogy ez egy mesehős, mint pl. pókember, mert kb. ugyan az.
2016. júl. 8. 01:10
 17/26 anonim ***** válasza:
Még nagyon a film hatása alatt vagy, de enyhülni fog ez. Nézz valami vidám filmet, én azt szoktam mikor félek.
2016. júl. 8. 01:36
 18/26 anonim ***** válasza:
...mi a szarnak nézel baromságokat? menj orvoshoz, mert ez már pszichés dolog nálad! az a helyzet, hogy emberpreparációk ezek a filmen, azok is emberek nem démonok, csak el vannak maszkírozva, az életben sokkal több retardált ember van mint a filmen, és sajnos nem ismered fel, hogy mi lakozik bennük, ezek meg mesék, mármint a filmek!
2016. júl. 11. 16:47
 19/26 anonim ***** válasza:
A film amúgy egy valós esetet dolgoz fel. Az Enfield Poltergeist egy sok szakértő által hitelesnek tartott eset. Még a Vatikán is elismerte annak idején az esetet, ami azért nagy szó. Aki szerint meg baromság, az nézze tovább a valóságshow-kat és higgye el minden benne elhangzott szóról hogy az a színtiszta igazság.
2016. júl. 12. 11:36
 20/26 anonim ***** válasza:
19-es! ha esetleg rám céloztál, igenis baromság, valóságszarokat meg egyáltalán nem nézek, mert azt is likvidálnám a csatornákkal együtt, aki egyáltalán leadja a tv-ben, a a -vatikánt meg leszarom!
2016. júl. 12. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!