Léteznek démonok és szellemek?
Figyelt kérdés
(Baratnoimmel neztunk egy horror filmet , demonokrol , szellemekrol szol)
Mar jo par napja nem aludtam, minden este hajnali 1-4ig felriadok es nem tudok alubni, vernek a vizek, es iszonyatosan felek...
folyamatosan a filmben levo demont lattom magam elott, folyton ra gondolok este sotetben odakepzelem.... H felejtsem el??? Mitcsinaljak??
2016. júl. 6. 07:21
11/26 anonim válasza:
Nem, nem léteznek szellemek, sem démonok. Szóval nem hiszek benne.
12/26 anonim válasza:
Nem hiszek bennük, de volt már, hogy én is féltem.
13/26 anonim válasza:
Én hiszek bennük, a szomszédiaim is démonok!
14/26 anonim válasza:
Addig jó míg rá gondolsz, mert az nem létezik.
Léteznek, de ne félj tőlük. Eddig se bántottak, ezután se fognak.
Realizáld ezt. Ennyi.
Ne vonzd be negatívot.
15/26 A kérdező kommentje:
Csak ezen kattog az agyam... Folyton ra gondolok
Folyton felek, folyton mindenhovaa oda kepzelem..
Haa szenteltvizet ontok mindenhova, akkor vedve leszek?? Mert nekem csak a szobamba ( meg a hazban) van felelmem...
2016. júl. 7. 22:37
16/26 anonim válasza:
Hidd el, hogy nincsenek. Nem léteznek. Fogd fel úgy, hogy ez egy mesehős, mint pl. pókember, mert kb. ugyan az.
17/26 anonim válasza:
Még nagyon a film hatása alatt vagy, de enyhülni fog ez. Nézz valami vidám filmet, én azt szoktam mikor félek.
18/26 anonim válasza:
...mi a szarnak nézel baromságokat? menj orvoshoz, mert ez már pszichés dolog nálad! az a helyzet, hogy emberpreparációk ezek a filmen, azok is emberek nem démonok, csak el vannak maszkírozva, az életben sokkal több retardált ember van mint a filmen, és sajnos nem ismered fel, hogy mi lakozik bennük, ezek meg mesék, mármint a filmek!
19/26 anonim válasza:
A film amúgy egy valós esetet dolgoz fel. Az Enfield Poltergeist egy sok szakértő által hitelesnek tartott eset. Még a Vatikán is elismerte annak idején az esetet, ami azért nagy szó. Aki szerint meg baromság, az nézze tovább a valóságshow-kat és higgye el minden benne elhangzott szóról hogy az a színtiszta igazság.
20/26 anonim válasza:
19-es! ha esetleg rám céloztál, igenis baromság, valóságszarokat meg egyáltalán nem nézek, mert azt is likvidálnám a csatornákkal együtt, aki egyáltalán leadja a tv-ben, a a -vatikánt meg leszarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!