Léteznek démonok és szellemek?
(Baratnoimmel neztunk egy horror filmet , demonokrol , szellemekrol szol)
Mar jo par napja nem aludtam, minden este hajnali 1-4ig felriadok es nem tudok alubni, vernek a vizek, es iszonyatosan felek...
folyamatosan a filmben levo demont lattom magam elott, folyton ra gondolok este sotetben odakepzelem.... H felejtsem el??? Mitcsinaljak??
Nem, nincsenek.
Ne agyalj ilyen baromságokon, és máris jobban leszel.
Júj az jó:D
Úgy felejtsd el, hogy eltereled a figyelmed. Pl este addig tv-zel, amíg el nem alszol (beállítod a tv-t, hogy automatikusan kikapcsoljon x idő után). Meg a sötétben ne kapcsolj villanyt, hanem a telefonoddal nézz valami videót, miközben mászkálsz este, és arra figyelsz.
Hat tudom en :D ez az apacas nagyon durvaa szerintem es mar lassan mindenhova oda kepzelem... Minden sotetsegbe.
Kedves valaszolo.. Probaltam a tvset de sak megilyedtem mikor kikapcsolva lattom :D mikor felebredek.. Meg bennem van a tudat h hat ha masik csatornara valt mint a filmben. Probaltam ezt a telos megoldast is:D az se valami jo megoldas..
:D neztem mar mindenfele filmet dee aemmi..
Es egyree rosszabb , alig alszok...
Legfokepp a szobamba felek mikor egyedul vagyok es csupa sotet minden...
Pfú. Nehéz eset:D Nekem ezek beváltak (én EB-t néztem rajta), de amikor féltem a Shaye Saint John: Ahoy-os videójából attól a szartól, azt csináltam hogy sokáig fent voltam tv-vel, meg a telefonnal világítottam. Láttam napról napra, hogy nincs semmi, és megnyugodtam.
De nagy villanyt semmi kép nem oltottam, mert ha lekapcsolnám hirtelen nagy sötétség lenne...
Nagy villany:"D
Nekem még az a $z0p@c$, hogy átlátszó az ajtóm üvege... Szerinted?:D
Hat nekem is atlaszo uveges az ajtom :o fuggony is van rajt :D bennem van a tudat h barmikor kukucskalhat ott barki.
Sot az ablakom a napaliba nezz ki... :o ugyszinten
Mar nem tudom mi tevo legyek, mindent meg probaltam mar :/ es sak egyre rosszabb....
Aludj anyukádékkal:D
Ha màs nincs...
Nem engedik :"D
:D te\ti hisztek benne?:oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!