Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Idei év áprilisában elhunyt...

Idei év áprilisában elhunyt nagymamám üzent, általam. Jelenése előrejelez egy katasztrófát a családban. Jogom van szólni?

Figyelt kérdés

A családban a látnoki képességekkel , médiumi feladatokkal csak engem áldott meg a sors, nagyinom kívül. Ő még nem tért át a tiszta fény világába, így tegnap üzent, fizikai manifesztáció is volt, meg is érintett. Ma reggel szertartás mellett kértem, üzenjen, mit akar. Nem tőlem, hanem hol tart az "úton" a végtelen fény felé. Még érzem, ragad, tapad a földhöz, ( egyedül a családban engem szeretett olyan szeretettel amit nem tudok elmondani). MOst lánygyermeke halálát üzente, 4-6 hónapon belül. Jogom van beleszólni egy magasabbrendű akaratba? Az érintett nagynéném úgysem értené. Mit tegyek, nem vagyunk olyan kapcsolatban a nagynénémmel, hogy komolyan vegye a spirituális / ezoterikus / okkult dolgokat, de igazából semmilyen kapcsolat nincs. Ő a földi értelemben " nem jó ember". Haszonleső, és az érzések iránt a legkevésbé nyitott.

Hasonló "áldomással" rendelkező spirituális lélek-társaim kérdem: Ti mit tennétek?

#halál #spiritualitás #túlvilág #okkultizmus #médiumitás #médiumi képességek #halott megjelenése #üzenet a túlvilágról
2016. jún. 1. 11:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
engem is érdekelne mi történt azóta veletek
2021. febr. 13. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!