Mennyire hiteles, amikor a tudomány azt állítja, hogy a parajelenségek, ezotéria nem igaz?
Hisz a tudomány állandóan változik. Ahogy fejlődik a tudás a régi dogmák elavulnak és jönnek az újabb ismeretek, amik idővel szintén hamisak lesznek. Ennyi erővel a mai tudomány sem igaz, mert idővel mindíg jön újabb.
A jelenlegi tudományos ismereteink szerint nem tudjuk a magyarázatát a parajelenségeknek, léleknek, aurának miegymásnak, de ez nem azt jelenti hogy az nincsen, csak azt hogy jelenleg ismeretlen előttünk. Olvasni hogy a kvantumfizika teret ad a lélek létezésének és a bevonzás, mint spirituális önteremtés létezik, akkor?
A telepátia semmilyen módon nem igazolt. Ha az lenne akkor nem az ezotéria kategóriában, hanem a tudományéban értekeznének róla még itt is.
Az összes többi amit írsz, megint csak a God of gaps. Igazolod magadnak az igazolhatatlant.
Látom semmit nem értettél meg abból, amit írtam. Nem is nagyon próbálkoztál szerintem.
Nem baj; akkora a különbség a kettőnk gondolkodásmódja között, hogy úgyis feleslegesen csépeljük itt a szót. :)
"Látom semmit nem értettél meg abból, amit írtam. Nem is nagyon próbálkoztál szerintem"
Nem is érdekli ! Ő egy troll, ahogyan a nevében is van con TROLL. Csoda, hogy él ennyi agysejttel
"A tudomány a fejlődèsèrt van, a tudományos felfogás viszont korlátooat állít a gondolkodásban ès pont a fejlődèst akadályozza meg állandó kètelkedèsèvel."
Nem is a kételkedés a gond, hanem az, ha a tudósok nem hajlandóak/mernek az ismert kereteken kívül gondolkodni. Márpedig nehéz úgy elvárni a tudomány fejlődését, ha azt gondoljuk, hogy a jelenleg érvényes elméletek soha nem fognak megdőlni.
Tudom, sok tudós nem így gondolkozik, de vannak szűklátókörűek is sajnos. Azt megértem, ha nem tartják lehetségesnek bizonyos jelenségek létezését, de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy kinevessen vagy semmibe vegyen valós tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!