Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Halált látta már valaki?

Halált látta már valaki?

Figyelt kérdés
Ismerősöm már látta,és már olvastam is ilyet.Volt olyan,aki látta másnap meghalt balesetben.
2016. febr. 14. 16:27
1 2
 11/12 Fleurr ***** válasza:
Ha láttam volna már nem élnék, de ha látom, majd a te kedvedért zombiként visszajövök (esetleg szellemként) és beszámolok róla hogy milyen volt...... aztán felzabálom az agyadat.
2016. márc. 1. 21:19
 12/12 anonim válasza:

A halál és az élet mindig párban járnak, ha eljő érted a fekete köntösbe öltözött mélabús fehér márványos maszkkal tetszelgő ábrázatú nádszál vékony testalkatú s sÍrhant és rózsa keverékének illatú

alak, ne félj tőle köszöntsd hát Hey de rég nem láttalak kedves rég-es öreg cimborám mi szél hozott tégedet errefelé, értem jöttél vagy tán csak hiányoztam néked mond ezt a képébe kacagva mosollyal az arcodon és mondj el egy jó kis mondókát vagy viccet az ő számára. Maj még találkozunk menj öreg cimborám menj utadra s majd az időmúlásával térj majd vissza!

Én látta őt 4-5 voltam még s még mindig látom azt s akit ő már elragadott jobb szememre ugyanis csakis olyat látok amit más nem. Nem nem vagyok bolond én hiszek a szentlélekben és a halálban aki az újjászületést is vezényelje.

A halál angyala fehéres fakó a bőre szine szeme nagy és fényes másokat megrémiszt, másokat megnyugtat aranyozott kicsit tépett fekete szárnya de ő jó s ez nem rossz.

2017. okt. 22. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!