Halált látta már valaki?
A halál és az élet mindig párban járnak, ha eljő érted a fekete köntösbe öltözött mélabús fehér márványos maszkkal tetszelgő ábrázatú nádszál vékony testalkatú s sÍrhant és rózsa keverékének illatú
alak, ne félj tőle köszöntsd hát Hey de rég nem láttalak kedves rég-es öreg cimborám mi szél hozott tégedet errefelé, értem jöttél vagy tán csak hiányoztam néked mond ezt a képébe kacagva mosollyal az arcodon és mondj el egy jó kis mondókát vagy viccet az ő számára. Maj még találkozunk menj öreg cimborám menj utadra s majd az időmúlásával térj majd vissza!
Én látta őt 4-5 voltam még s még mindig látom azt s akit ő már elragadott jobb szememre ugyanis csakis olyat látok amit más nem. Nem nem vagyok bolond én hiszek a szentlélekben és a halálban aki az újjászületést is vezényelje.
A halál angyala fehéres fakó a bőre szine szeme nagy és fényes másokat megrémiszt, másokat megnyugtat aranyozott kicsit tépett fekete szárnya de ő jó s ez nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!