Ha az egész család látta, akkor ez tényleg szellem?
Anyuék a születésem előtt 2 évvel költöztek a jelenlegi házunkba. A születésemig nem volt semmi gond, azonban amikor még csak 1-2 hónapos voltam, megszaporodtak a megmagyarázhatatlan események a lakásban.
Anyu egyik éjjel arra ébredt, hogy sírok. Fel akart kelni hozzám, hogy megnézze, mi bajom, de ekkor szemben az ággyal kb 170cm-es magasságban meglátott egy zölden izzó szempárt. Pont olyat, mint a filmeken szokott az ember. Hogy tartozott e hozzá test is, azt a sötétben nem lehetett megállapítani. Pár perc után magától eltűnt.
Anyu egyszer elmesélte apunak, aki nagy szkeptikus hírében áll. Ő letudta a dolgot annyival, hogy anyu kimerült, és hallucinál.
8 évesen én is láttam ugyanezt a szempárt, csak nem a mi lakásunkban, hanem a nagymamámnál. De a történet ugyanaz. Zölden izzó szempár, ami pár percig bámul, majd eltűnik a semmibe. (Nem alvásparalízis volt, mert tudtam mozogni.)
Egészen 16 éves koromig nem is meséltem el otthon, ne nézzenek már hülyének. (Voltak fura dolgaim a megérzésektől kezdve a jósálmokig egész kiskoromtól)
Egyszer aztán a mamámék régi házáról beszélgettünk, hogy mennyire féltem ott aludni. Ekkor említettem anyunak először a zöld szempárt, és ő is ekkor mesélte el az ő történetét.
Anyu mondta, hogy apu is látta azt a valamit, szintén otthon, a mi házunkban, még anyu esete előtt, csak nem akar hinni semmi ilyesmiben, ezért intézte el anyut annyival, hogy kimerült.
Szóval, már hárman láttuk, különféle időpontokban.
Mi lehet ez?
Szóval: te gyerek voltál, így könnyen befolyásolható. A gyerekek mindenféléket látnak. Anyukád valószínűleg mesélt róla, mire te is elképzelted, és megijedtél a képzeletedtől.
Ezen kívül anyukád látta fáradtan, ami megint csak nem megbízható forrás, és apukád nem látta, csak anyukád állítja, hogy igen. Szóval akkor egy megbízható ember látta, ő is a végkimerültség szélén. Hát ez elég gyenge.
Apu látta először, mikor én még a világon se voltam, a mi lakásunkban. Nem mondta el senkinek.
Aztán anyu is, amikor kisbaba voltam. Elmondta apunak, aki elsőre nem akarta elhinni, aztán később bevallotta, hogy látta már.
Én 8 évesen láttam, de 16 éves koromig semmit nem tudtam a szüleim hasonló élményéről. (és ők se az enyémről)
,,zölden izzó szempár"-démon. Bár még zöld szemű démonról nem hallottam, de ki tudja..... lehet van ilyen is...
Ha igaz, akkor démon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!