Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha az egész család látta,...

Ha az egész család látta, akkor ez tényleg szellem?

Figyelt kérdés

Anyuék a születésem előtt 2 évvel költöztek a jelenlegi házunkba. A születésemig nem volt semmi gond, azonban amikor még csak 1-2 hónapos voltam, megszaporodtak a megmagyarázhatatlan események a lakásban.

Anyu egyik éjjel arra ébredt, hogy sírok. Fel akart kelni hozzám, hogy megnézze, mi bajom, de ekkor szemben az ággyal kb 170cm-es magasságban meglátott egy zölden izzó szempárt. Pont olyat, mint a filmeken szokott az ember. Hogy tartozott e hozzá test is, azt a sötétben nem lehetett megállapítani. Pár perc után magától eltűnt.

Anyu egyszer elmesélte apunak, aki nagy szkeptikus hírében áll. Ő letudta a dolgot annyival, hogy anyu kimerült, és hallucinál.

8 évesen én is láttam ugyanezt a szempárt, csak nem a mi lakásunkban, hanem a nagymamámnál. De a történet ugyanaz. Zölden izzó szempár, ami pár percig bámul, majd eltűnik a semmibe. (Nem alvásparalízis volt, mert tudtam mozogni.)

Egészen 16 éves koromig nem is meséltem el otthon, ne nézzenek már hülyének. (Voltak fura dolgaim a megérzésektől kezdve a jósálmokig egész kiskoromtól)

Egyszer aztán a mamámék régi házáról beszélgettünk, hogy mennyire féltem ott aludni. Ekkor említettem anyunak először a zöld szempárt, és ő is ekkor mesélte el az ő történetét.

Anyu mondta, hogy apu is látta azt a valamit, szintén otthon, a mi házunkban, még anyu esete előtt, csak nem akar hinni semmi ilyesmiben, ezért intézte el anyut annyival, hogy kimerült.

Szóval, már hárman láttuk, különféle időpontokban.

Mi lehet ez?

2014. júl. 3. 19:45
1 2
 1/12 Anita Müller válasza:
2014. júl. 3. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Szóval: te gyerek voltál, így könnyen befolyásolható. A gyerekek mindenféléket látnak. Anyukád valószínűleg mesélt róla, mire te is elképzelted, és megijedtél a képzeletedtől.

Ezen kívül anyukád látta fáradtan, ami megint csak nem megbízható forrás, és apukád nem látta, csak anyukád állítja, hogy igen. Szóval akkor egy megbízható ember látta, ő is a végkimerültség szélén. Hát ez elég gyenge.

2014. júl. 3. 23:51
 3/12 A kérdező kommentje:

Apu látta először, mikor én még a világon se voltam, a mi lakásunkban. Nem mondta el senkinek.

Aztán anyu is, amikor kisbaba voltam. Elmondta apunak, aki elsőre nem akarta elhinni, aztán később bevallotta, hogy látta már.

Én 8 évesen láttam, de 16 éves koromig semmit nem tudtam a szüleim hasonló élményéről. (és ők se az enyémről)

2014. júl. 3. 23:54
 4/12 anonim válasza:
Esetleg nem lehet hogy valamiért figyelnek titeket a túlvilágról ?
2014. júl. 4. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:

,,zölden izzó szempár"-démon. Bár még zöld szemű démonról nem hallottam, de ki tudja..... lehet van ilyen is...

Ha igaz, akkor démon.

2014. júl. 4. 18:35
 6/12 anonim válasza:
Esetleg igen , lehet azis , de biztos hogy valami célja van , és ezért figyel titeket.
2014. júl. 5. 22:35
 7/12 anonim válasza:
nem azért; de nem értem miért kell azonnal rosszra gondolni. lehet hogy csak vigyáz rátok. ennyi
2014. júl. 6. 16:47
 8/12 anonim válasza:
Szia! És a szempár rendes kör alakú volt vagy kicsit hasonló a macskákéhoz? Nem akarlak megijeszteni de ha szellem lehet vagy démon akkor lehet ufó is. Nézz utána nekem apukám látott nagyon rég ilyet. Én személy szerint nem hiszek semmi ilyesmiben de azért meghallgatom és nekem apukám látott 20 éve ilyen zöld szempárt, ő még könyvekből rákeresett és ott találta meg azt amit látott szerinte.
2014. júl. 13. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de ha én látnék egy zöld szempárt, ami percekig bámulja a gyerekemet, és az sem zavarná ha belépnék a szobába, az lenne az első dolgom hogy felkapom a kicsit és rohanok. Főleg ha a gyerek még sír is miatta. Aztán pedig rohamtempóban költöznék minél messzebbre. Az apa reakciója pedig még különösebb. Ő is látta, és azt mondja a nőnek hogy csak halucinál(ami egyébként csak hangok hallása. A jelenéseket vizionálják) ??? És abban a pár petcben amíg ott volt mit csináltatok?? Azért a percek az elég sok idő, főleg ha valami félelmeteset élsz át.
2014. júl. 18. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem hiszek az ilyenekben, de ahogy ezeket az eseteket lereagáltátok az elég furcsa számomra.
2014. júl. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!