Halált látta már valaki?
Figyelt kérdés
Ismerősöm már látta,és már olvastam is ilyet.Volt olyan,aki látta másnap meghalt balesetben.2016. febr. 14. 16:27
1/12 anonim válasza:
Aki látta, már nem tud válaszolni, legalábbis a te leírásod szerint...! :-D
2/12 anonim válasza:
Hogyne látták volna már édesapámat. Én is sokszor látom, amikor haza jön a melóból, és sokan engem is felismernek. De nem tudom azért, mert a halál fia vagyok, vagy megfenyegetnek.
3/12 anonim válasza:
nem. mert nem létezik a "kaszás"
4/12 Fish1 válasza:
Leírnád, hogy milyennek látták?
A halál angyalát láthatták maximum, arra lennék, kíváncsi, hogy milyennek látták.
5/12 anonim válasza:
Persze hogy látta!
A halálfia, mikor cumizott!!
7/12 anonim válasza:
Nem láthatod.
Ez egy esemény, nem egy személy.
8/12 A kérdező kommentje:
Aki látta elmesélte a haverjának,másnap meghalt balesetben egy lövöldözésben./véletlen volt ott/.A barát mesélte el,hogy ő meg hülyének nézte!
2016. febr. 15. 18:53
9/12 anonim válasza:
Aki a Halált meglátta, nem meséli el senkinek, mert a Kaszás az illető lelkét teszi a hálóba és viszi magával.
Aki viszont azt meséli, hogy látta és még életben van, notórius hazudozó!
10/12 anonim válasza:
:) Sportolni járok ide. Az Ezo kategória a legjobb hasizom erősítő. Betegre röhögöm magam az itteni kérdéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!