Mi lehet ez vagy mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Olyan furan erzem magam mostanaban... olyan "nem vagyok egyedul" erzes. Nem tudom megmagyarazni mit erzek pontosan... neha hangokat is hallok... mint pl tegnap is, nem szoltam a szuleimnek, mert tuti orultnek neznenek, vagy azt mondanak, egy kutya dubogott kint vagy valami.De a tegnapi durvabb volt.Arra meg anyum is felriadt... az ejszaka kozepen oriasi puffanas a semmibol. De elotte is hallottam dubogest a bejarati ajtotol, mintha valaki ott dubogne, motoszkalna. Az is sokszor elofurdul, hogy eltunnel dolgok es tok lehetetlen helyeken kerulnek kesobb elo... Ja es par hete elkezdtem emlemezni az almaimra... nem mindig reggel jutnak eszembe van, hogy csak jovak kesobb... tegnap valami Ufos urbo2016. jan. 23. 21:20
1/6 A kérdező kommentje:
urbol jovos valami volt...
Ja ami meg megremitett, valamelyik nap ulok a buszon es olyan erzesem volt mintha valaki 10 pentire tilem fujna ram a levegot... hat, nem volt valami jo.
2016. jan. 23. 21:25
3/6 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam, kosz -.-""
2016. jan. 23. 23:02
4/6 Legoman válasza:
Ha legközelebb dübbenést vagy puffanást hallasz, akkor menj a hang irányába, és ha van ott valami, akkor kísérletezz vele, hogy miként adhat ki ilyen hangot.
A másik, hogyha zavar a jelenléte (már amennyiben van ott valami/valaki), akkor szólj rá, hogy zavar téged, és kérd meg, hogy hagyjon békén.
Ha nem zavar a jelenléte, akkor hagyd. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Kerjem meg a levegot, hogy hagyjon beken??
2016. jan. 24. 14:17
6/6 anonim válasza:
Rendszeresen történik velem is ilyesmi,de ilyenkor fogom magam és főzök egy jó pacalpörköltet,a probléma pedig el is múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!