Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől lehet, hogy vonzanak a...

Mitől lehet, hogy vonzanak a tárgyak magukhoz?

Figyelt kérdés

Állandóan neki megyek az angyalhajnak és a karácsonyi díszeknek. Sőt ma olyan is volt, hogy lefejeltem az ajtófélfát magam sem tudom, hogy miért. Semmi hirtelen fordulatot nem csináltam.

Közben elgondolkodtam azon, hogy a Csomolungma mellett leugranék egy helikopterből és a gravitáción kívül nem volna semmilyen más hatás, akkor sikerülne-e egy egyenes mentén zuhannom. (vagy oldalra is van tömegvonzás szerintetek?)

Persze nem gondolom, hogy a gravitációs mező vagy a tömegem változott meg...

2015. dec. 14. 02:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A Mount Everest gravitációja eltörpül a föld sajátja mellett, tehát észrevehető pályamódosulás nem történne. Ott érnél földet, ahol a röppályád föld tömegközéppontja felé mutató egyenese metszi a talajt.

Ami az eredeti kérdésedet illeti, az inkább enyhe egyensúlyzavarra emlékeztet, némi figyelmetlenséggel karöltve. Ha a tárgyak vonzanának magukhoz, akkor a nem fixált, nálad jelentősen kisebb tömegű tárgyak mozdulnának ki feléd, nem te feléjük.

2015. dec. 14. 08:37
 2/4 anonim válasza:
Nálatok kint vannak már a karácsonyi díszek?:o
2015. dec. 18. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Lebukott a kérdező...
2015. dec. 20. 01:06
 4/4 anonim válasza:
tömegvonzás
2015. dec. 31. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!