Más sztároknál is szokás hogy ilyen közel engednek magukhoz rajongót? Vagy ezt most mire véljem? Vélemények? (video)
https://www.youtube.com/watch?v=0aHq1VrM0NE
Én már bőven kinőttem abból a "sztáros, rajongós" korszakból.De ahogy keresgéltem a zenék között, találtam egy ilyen videót és még sok ehhez hasonlót.
És le vagyok döbbenve...
aztamindenit :D hány ember húzhatta fel azt a nőt? XD
egyébként robbie williams rendszeresen teszi, minden koncertjén kiválaszt valakit, lásd idén szigeten is.
más sztároknál is előfordul, ez hatásos és szerintem nagyon jó, így a a sztár is lehet a rajongóival és fordítva
pl Michael Jackson is a koncertjein amikor énekelte a You are not alone című dalát mindig felengedtek egy lányt a dal egy részére :)
Igen? Azt nem tudtam, nem igazán szeretem a koncertvideókat, most is csak véletlen, mert láttam ezt az "érdekes" alkatú lányt ott az énekessel és hát miután végignéztem,azt mondtam, ilyen nincs!Ez a szőke lány aztán jól kihasználta a lehetőséget!... :DD
Aztán láttam, hogy elég sok hasonló ilyen videó van Enrique koncertjeiről, gyakran meg is csókolja ezeket a lányokat :D
Nem tudom, akiket említettetek, Robbie Williams és Michael Jackson ő is megcsókolta őket és lehetett velük lassú táncolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!