Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mik voltak ezek a sötét alakok?

Mik voltak ezek a sötét alakok?

Figyelt kérdés

Hajnaltájt felkeltem, kimentem a mosdóba, majd visszamentem a szobába. Láttam, hogy nyitva van az ajtó, ezért behajtottam, majd visszafeküdtem.

Idáig minden normális volt. Ezt követően valahol álom és ébrenlét közt ragadtam. Elkezdtem nagyon fázni, és rettegni, soha életemben nem féltem még ennyire.

Nagyon kicsinek éreztem magam, és a szobát körülöttem hatalmasnak, olyan volt, mintha az ágy közepén feküdnék. Ezt követően fekete, arctalan szellemszerű lények jelentek meg az ágy körül, én pedig kívülről láttam önmagam.

Ezt követően sikerült elaludnom, de rémálmaim voltak. Az egyikben valaki vagy valami jelent meg a fürdőszobában, amikor kimentem vízért. Nem emlékszem hogy nézett ki, csak hogy féltem.

A másik már nem annyira fontos, egy kisfiúval játszottam, aki úgy 10 éves lehetett, de azt állította, hogy 1922-ben született, és meg is mutatta a sírkövét. (Meg elmondta a nevét meg minden)

Emlékszem az arcára, és felismerném, ha látnám. De ez már csak sima álom volt, ez nem lényeg.

De mik voltak azok a lények?

2015. dec. 9. 14:44
 1/10 anonim válasza:
Ne játssz annyit horror játékokkal. Ha napokig ilyesmivel játszom én is ilyeneket szoktam álmodni.
2015. dec. 9. 15:52
 2/10 anonim válasza:
Lány vagyok, és nem játszom semmivel
2015. dec. 9. 16:06
 3/10 Legoman ***** válasza:

Majd meglátjuk, hogy történik-e még valami.

Ha nem, akkor csak egy kis alvásparalízis volt, és az álom a félelmedet tükrözte.

Valószínű, ha nem alszol el, akkor a valóságban láttad volna ezt.

De mint írtam, meglátjuk mi történik majd.

2015. dec. 9. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
ha nagyon félsz tegyél fel sátornyégyzeteket az ajtódra és az ablakodra. Nekem bevált, nekem csak egy gonosz manóm volt aki mindig eldugta a telefonom. becsszó eldugta és becsbecsszó hogy működött.
2015. dec. 9. 23:13
 5/10 anonim válasza:
Ahogy az egyik válaszoló említette, jómagam is alvásparalízisre gondolok. Olvass utána, ha érdekel a dolog. Esetleg voltak korábban hasonló élményeid?
2015. dec. 10. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Te magad, hiszen álmodtál.
2015. dec. 12. 20:20
 7/10 anonim válasza:
Nekem mikor kb. 3 éves voltam megjelent egy oroszlán és beszéltem hozzá.Nem tudom, hogy félig álmodtam és ébren voltam ezért volt olyan valóságos-e. Amúgy amiről beszámoltál az az asztrálutazás. Eléggé veszélyes ha saját akaratodból mész ki a testedből és nagy szakértelmet is igényel. Az a lényege, hogy van a lélek és a test. Mivel a test életünk során csak egy "felvett" ábrázat azt el is tudod hagyni, ami egy éjszaka során elvileg többször is megfordul, csak nem emlékszünk rá. Amúgy a Bibliában is van utalás rá. Először Paulo Coelho: Veronika meg akar halni című könyvében ismerkedtem meg vele először, de még nem csináltam, szeretek a saját bőrömön belül lenni. ;D
2015. dec. 16. 21:28
 8/10 anonim válasza:

Kik vagy mik voltak, ezt nehéz így megmondani. Biztosan vannak olyan emberek, akik tudnának tippelgetni, találgatni, de biztosra nem igazán lehet ilyeneket megmondani. Ha bizonyos attribútumaik, szimbólumaik voltak, vagy bemutatkoztak, akkor lehet következtetni a kilétükre, de egy gonosz szellem is tud hazudni, így még ez sem biztos.

Ha nagyon félsz, próbálj meg imádkozni, abból bajod nem származhat.

2015. dec. 17. 15:28
 9/10 Tubysmith válasza:

Ha nagyon kimerült vagyok akkor szoktam realisztikus álmaimra emlékezni, hogy nem tudom eldönteni csak ébredés után hogy álmodtam. Olyan részletgazdag, mindenre kiterjedő hogy fel sem tűnik hogy nem valóság. ( Nemrég földrengés miatt vonatpótlóval mentem dolgozni álmomban )

Valószínű a saját tudatalatti félelmeid kivetülései, ismeretlentől, változástól, haláltól stb.

Többen említették az álomparalízis jelenségét is. Nekem gyerekkoromban volt ilyen, hogy láttam megmozdulni a szoba kilincsét, miközben én nem tudtam mozdítani a kezemet se, és visítva riadtam fel, hogy valaki van a házban. Több mint harminc éve történt, de még mindig bennem van a kép ahogy lenyomódik a kilincs....

Állítólag a "Drakula" történet írója egy nehéz vacsora utáni rémálmát jegyezte le.

Szóval ne aggódj, szellemek - ha léteznek egyáltalán - nem árthatnak az anyagi világban.

Pihenj, ne maradj fenn sokáig, este könnyű vacsorát egyél, sok folyadékkal.

Nézd meg 'A Titok' c filmet. és ha szükségét érzed változtass az életeden.

BUÉK

2015. dec. 27. 23:45
 10/10 anonim válasza:
volt a fejükön kapucni?
2016. jan. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!