Mik voltak ezek a sötét alakok?
Hajnaltájt felkeltem, kimentem a mosdóba, majd visszamentem a szobába. Láttam, hogy nyitva van az ajtó, ezért behajtottam, majd visszafeküdtem.
Idáig minden normális volt. Ezt követően valahol álom és ébrenlét közt ragadtam. Elkezdtem nagyon fázni, és rettegni, soha életemben nem féltem még ennyire.
Nagyon kicsinek éreztem magam, és a szobát körülöttem hatalmasnak, olyan volt, mintha az ágy közepén feküdnék. Ezt követően fekete, arctalan szellemszerű lények jelentek meg az ágy körül, én pedig kívülről láttam önmagam.
Ezt követően sikerült elaludnom, de rémálmaim voltak. Az egyikben valaki vagy valami jelent meg a fürdőszobában, amikor kimentem vízért. Nem emlékszem hogy nézett ki, csak hogy féltem.
A másik már nem annyira fontos, egy kisfiúval játszottam, aki úgy 10 éves lehetett, de azt állította, hogy 1922-ben született, és meg is mutatta a sírkövét. (Meg elmondta a nevét meg minden)
Emlékszem az arcára, és felismerném, ha látnám. De ez már csak sima álom volt, ez nem lényeg.
De mik voltak azok a lények?
Majd meglátjuk, hogy történik-e még valami.
Ha nem, akkor csak egy kis alvásparalízis volt, és az álom a félelmedet tükrözte.
Valószínű, ha nem alszol el, akkor a valóságban láttad volna ezt.
De mint írtam, meglátjuk mi történik majd.
Kik vagy mik voltak, ezt nehéz így megmondani. Biztosan vannak olyan emberek, akik tudnának tippelgetni, találgatni, de biztosra nem igazán lehet ilyeneket megmondani. Ha bizonyos attribútumaik, szimbólumaik voltak, vagy bemutatkoztak, akkor lehet következtetni a kilétükre, de egy gonosz szellem is tud hazudni, így még ez sem biztos.
Ha nagyon félsz, próbálj meg imádkozni, abból bajod nem származhat.
Ha nagyon kimerült vagyok akkor szoktam realisztikus álmaimra emlékezni, hogy nem tudom eldönteni csak ébredés után hogy álmodtam. Olyan részletgazdag, mindenre kiterjedő hogy fel sem tűnik hogy nem valóság. ( Nemrég földrengés miatt vonatpótlóval mentem dolgozni álmomban )
Valószínű a saját tudatalatti félelmeid kivetülései, ismeretlentől, változástól, haláltól stb.
Többen említették az álomparalízis jelenségét is. Nekem gyerekkoromban volt ilyen, hogy láttam megmozdulni a szoba kilincsét, miközben én nem tudtam mozdítani a kezemet se, és visítva riadtam fel, hogy valaki van a házban. Több mint harminc éve történt, de még mindig bennem van a kép ahogy lenyomódik a kilincs....
Állítólag a "Drakula" történet írója egy nehéz vacsora utáni rémálmát jegyezte le.
Szóval ne aggódj, szellemek - ha léteznek egyáltalán - nem árthatnak az anyagi világban.
Pihenj, ne maradj fenn sokáig, este könnyű vacsorát egyél, sok folyadékkal.
Nézd meg 'A Titok' c filmet. és ha szükségét érzed változtass az életeden.
BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!