Lehet értelme az elméletemnek? (többi lent)
Azt lépem hogy le kéne állni a cuccal meg nem matekkal bebizonyítani létező csak el nem ismert vagy túlreagált dolgokat. És azt elmondanám,hogy a háromszög+szem kombó nem illuminati hanem mindentlátó szem.
(nem vagyok feltétlen szkeptikus)
Gyakorlatilag már ott bele lehet kötni az elméletedbe, hogy nem a sátánizmus jele a 666, hanem a fenevad száma. A sátán és a fenevad nem ugyanaz. Az okkult számokat nem lehet osztani, vagy szorozni, minden hatalomnak megvan a maga száma, így a bolygóknak, a Napnak, a Holdnak, és a földi hatalmaknak is. A nulla nem kap szerepet a valódi okkult számok között, mivel a jelentése kívül esik a teremtésen. Az a nem létezést mutatja, csak viszonylag későn, arab behatásra került be a fogalma az európai matematikába, a számmisztikába pedig nem kaphat szerepet, mert a nulla nem szám. Így értelmezhető, hogy a hatalomnak, aminek a neve számmal kifejezve 666 nem lehet felbontani a nevét, és számát, mert az önmagában áll, és ez a végső összege, és okkult neve a fenevadnak. Ezen elbukik a teljes számlevezetés.
Emellett az illuminátusok a rózsakeresztesekkel együtt a szabadkőművességből eredeztethetők, ami jóval János Jelenésekről írt könyve előtt kezdte meg működését, és őrzi hagyományait szinte kizárólag a zsidó misztikára alapozva. Az nem képezi a kérdésed tárgyát, létezik e jelenleg az illuminátusok, engem meg különösebben nem érdekel hogy létezik e, vagy sem. Viszont az egész levezetés vérzik, tartok tőle, hogy csak trollkodsz.
"annyit jelent pszihomatematikailag"
Ettől kész vagyok!
:D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!