Szerintetek mi ez?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok és a barátnőimmel bent voltunk hétvégén és azon a szinten senki nem volt rajtunk kívűl.Bent voltunk a szobánkban és magassarkú kopogást hallottunk,vártuk hogy mikor jön be valaki tanár vagy valaki,de eltelt 2 perc és senki nem jött be,kinézztünk senki nem volt a folyosón.Nem foglalkoztunk vele tovább gépeztünk,beszélgettünk.10 perrcel később.Kimentem wc-re valaki kopogott szóltam hogy itt vagyok,erre még 1x kopogott én ismét szóltam.Kimentem nem volt ott senki és a többiek bent voltak a szobában.Még ezzel sem foglalkoztam mert úgy voltam vele hogy beképzeltem.Este arra riadtunk fel hogy magától leesett a szekrény ajtó.Nagyon megijedtünk össze toltuk az ágyakat és úgy aludtunk.Másnap a másik szobából halluttunk kopogást pedig a szoba bevolt zárva és senki nem volt bent.Tehát mi lehetett ez?2015. aug. 9. 12:26
1/8 anonim válasza:
Sima szellem lehetett nem was ist das
2/8 anonim válasza:
Az volt, hogy este volt, lement a nap, elkezdett hülni a dög vasbeton épület, és reccsent benne a dilatációtól egy fa korlát, meg ilyesmi, az épület rezgése miatt meg kinyílt egy szekrényajtó. Egy harminc méter magas vasszerkjezetű épület többcentit tágul-zsugorodik nyáron, derült időben, mikor a napi hőingás 20 c fok felett van. Amikor tele van csiviteló jómadarakkal, hétközben, akkor ezek a zajok nem feltűnőek.
3/8 A kérdező kommentje:
1.válaszoló
remélem nem az volt :D
2. válaszoló
köszönöm válaszod remélem tényleg csak ez történt
2015. aug. 9. 12:34
4/8 anonim válasza:
Kedves kérdező ha tudnál képet küldeni a szekrényről , wc ajtóról stb az sokat segítene
5/8 anonim válasza:
Az Ipolyparti sáska ember lehetett
8/8 A kérdező kommentje:
5.6.7. Kíméljetek a poénkodásotokkal! -.-
2015. aug. 10. 11:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!