A tükör miért, mitől lenne átjáró?
Figyelt kérdés
Sokszor azt olvasom, hogy le kell takarni, ha összetörik az balszerencse stb. Honnan erednek ezek a feltételezések? Milyen módon lehet kapu egy másik világba? Más tükröződő felület is bírhat hasonló tulajdonságokkal? Azt is olvastam, hogy ha éjfélkor nézünk tükörbe, akkor láthatunk benne valami túlvilágit. Szóval... miért pont a tükör? Mit tud?2015. júl. 27. 06:30
1/18 anonim válasza:
Ez csak egy ostoba babona, a tükör csak egy tükröződő felület.
2/18 Duenna válasza:
A tükör a szellemvilág kapuja?
3/18 anonim válasza:
Nagyon sok hiedelemnek, babonának megtaláltuk már a tudományos magyarázatát! Ha az átjárót is megtaláljuk tudományosan, az is megszűnik babonának lenni!Addig csak a kiválasztottak ismerik!
4/18 anonim válasza:
Mert mögötte egészen más van, mint amit előtte mutat.
Inkább átjárónak, mint hazugnak nevezik.
5/18 anonim válasza:
Ja ,és a visszapillantó tükör is átjáró?
6/18 anonim válasza:
Vannak érdekes tulajdonságai a tükörnek, és nem csak az, hogy a látható fényt nagy százalékban visszaveri. Viszont nincs honnan, és nincs hová kaput nyisson. Igazából a crystallomantia, a kristályolvasás miatt került előtérbe, ahol félig, vagy teljesen tükröződő felületekkel idéznek elő víziókat. Ebből a módszerből alakult ki a babona, hogy más világok kapuja. Sok vicces dologra lehet a tükröződést használni, de nem kapu.
7/18 anonim válasza:
Nem tudom már.hogy hol hallottam vagy olvastam arról{sőt olyan régen volt.hogy már azt sem tudom,hogy egyáltalán valamilyen történetben olvastam-e róla}hogy a tükör bizonyos helyzetekben a lelkedet mutatja meg és ezért az a lelkek kapuja.
9/18 anonim válasza:
A foncsor téridő-mátrix formáló tulajdonsága miatt.
10/18 anonim válasza:
hát én direkt Halloween-kor,pontban éjfélkor belenéztem egy tükörbe,és nem történt semmi,csak ugyanúgy magamat láttam benne,meg a mögöttem lévő dolgokat...szóval..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!