Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Felkerült a szobámba egy nagy,egészalakos tükör
sok helyen lehet hallani hogy a tükör átjàró két világ,dimenzió között
szerintetek van alapja?
2015. júl. 26. 11:02
1/6 Legoman válasza:
Nem, hiszem hogy lenne alapja. Sőt szerintem nincs.
Ha egy lény átakar jönni, akkor bárhol megteheti.
2/6 anonim válasza:
Semmi alapja nincs. A tükör csupán egy olyan tárgy volt (és ma is az), ami elbűvöli az embereket, egy nagyon érdekes használati tárgy. Ezért kötődnek hozzá hasonló legendák. A régi pogány vallásokban, népmesékben is gyakran felbukkanó elem a tükör.
3/6 anonim válasza:
Hát, ha magától került fel, akkor elég paranormális.
Természetesen ennek nincs alapja.
4/6 anonim válasza:
Igazából mit értesz az alatt, hogy itt, és odaát? Eddig nem láttam rá bizonyítékot, hogy lenne egy másik világ, ahol szellemi lények laknak, és ettől a mi világunk elkülönülne. Épp ellenkezőleg. Amit nem látunk, az attól még ugyanúgy körülvesz, itt van, csak nem feltétlen lép kapcsolatba az emberrel. Ahogy elnéztem mások eseteit, az "átjött" alatt mindig azt kellett érteni, hogy valamilyen módon kapcsolatot létesített az illetővel. Az ember ugyanígy rendelkezik láthatatlan részekkel, de ezek nem egy másik világban léteznek. Egyszerűen csak nagyobb a kiterjedése az embernek. Oda is kiterjed, ahol már nincs fizikai anyag, és ahol ezek a szellemi lények élnek.
5/6 anonim válasza:
Nagy nekifutas es majd szolj ha átjutottál rajta
6/6 anonim válasza:
Ez csak babona,de ha egyszer átjutsz rajta,hát sok szerencsét,de szerintem nem fog sikerülni max a tükör törik össze és meglehet hogy te is megsérülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!