Ez hülyeség, hogy csak néhányan láthatják. Meg lehet tanulni. Egyszer-kétszer én is láttam már, és bárki képes rá.
2008. szept. 4. 22:35
2/11 anonim válasza:
Azt is mondják, hogy az összes gyerek képes rá, csak vannak, akik elfelejtik :-) Van már annyira fejlett a tudomány, hogy az a bizonyos fénykép valós, de mindig lesz olyan, aki kételkedik benne :-)
2008. szept. 5. 00:02
3/11 A kérdező kommentje:
Igazából semmi választ nem kaptam a feltett kérdésre.Ezek csak lufik... Ha valaki tud rá komoly választ azt szivesen hallanám.Köszönöm!
2008. szept. 5. 12:00
4/11 anonim válasza:
Úgy, hogy az aurafényképnek semmi köze az aurához, egyszerűen egy lencsében megjelenő fény játékát nyomtatják papírra. Ha ismered a kaleidoszkóp nevű játékot, kb. tudod, miről beszélek.
2008. szept. 5. 13:51
5/11 anonim válasza:
ohom.. ki mondta hogy lehet fotozni? azert mert valaki kiirja egy papirlapra hogy 5000FT egy aurafoto, es utana ad neked elmosodott fenykepet attol o mar aurafotot keszitett? ez joval kevesbe technikai kerdes mint hitkerdes.. az auralatas pedig a rosszminusegu haziszesz fogyasztasaval fejlesztheto kepesseg.. na mindegy hosszu
2008. szept. 15. 22:52
6/11 anonim válasza:
Egyszer szívesen szétszednék egy ilyen említett gépet, de tömören:
A természetgyógyászat eddigi legnagyobb eredménye, hogy sikerült kimutatni az akupunktúrás pontokat, vagyis a meridiánokat. Ezek idegi gócpontok, amik keltenek valamilyen neuroelektromos mezőt. A kínai gyógyítástan szerint közvetlen kapcsolatban vannak a szervekkel, pszichológiai folyamatokkal. Az aurafotózás során géppel megmérik a tenyereden található pontok energiáját, majd egy rajzprogram ebből kikövetkezteti, milyennek is kéne lennie az aurádnak, mivel azt is ezeknek a folyamatoknak a kivetülésének tartják (és lehet is alapja, mivel igen keveset tudunk a nem mérhető sugárzásokról). A technika számos más helyen is előfordul, pl. az akupunktúrás gépeknél vagy más egészségügyi állapotmérő eszközöknél.
2008. okt. 30. 20:47
7/11 anonim válasza:
Auralátás? Lefotózni az aurát? Sztem nem lehetséges. És szerintem mindenki "lát" aurát, mert érzi, hogy az a másik ember mit sugároz magából.(milyen érzéseket vált ki belőle) Szerintem az egész auralátás dolog ezen alapszik, és aki kitalálta, hogy fényképezzék le, azt csak a pénzéhség hajtotta. Mert az emberek a megmagyarázhatatlant/hülyeséget mindig jobban beveszik, mint az alátámasztott tényeket. :)
2008. nov. 20. 09:34
8/11 anonim válasza:
Az aura a fizikai testet atfogo energiaburok (erzelmek, gondolatok, stb) Aki megfelelo ideig folytat meditaciot, egy ido utan lathatja is. Le is lehet fotozni, de valojaban az aurafotozas egy trukk. Mivel olyan magas frekvenciarol es rezgesszamrol van szo, amely nem hagy nyomot a papiron.
Az elso gepet a Berkley Institute-on keszitettek: a fenykepezendo szemely tenyeret rafektettek egy olyan feluletre, amely tobb pontotn merte a bor apro elektromos feszultsegeit. Ezekbol az adatokbol csinaltak egy grafikai programot, amely szinfoltokat vetitett a papirra. Kezdetben semmi kozuk nem volt a szineknek az auran lathatoakhoz, ezt auralatokkal -tisztanlatokkal ellenoriztettek. Majd az o segitsegukkel javitottak a programot, amig 80-90%-ban megkozelitettek a "valosagot".
2009. márc. 2. 13:52
9/11 anonim válasza:
Az auralátás nem bonyolult dolog, hanem különleges. Vagy inkább különc. Ahhoz, hogy lássa valaki az aurát, leginkább nyitott elme kell. Akarás, játékos hozzáállás. Valóban manapság már sok óva intést lehet olvasni, miszerint a masina voltaképp nem is az aurát fotózza, legjobb esetben valamilyen hőtérképet kapsz. És azt is elhiszem, hogy jó páran csak nyerészkedésből csinálják. De az egésznek az alapja nem más, mint a kíváncsiság. Tudósok százai foglalkoztak az aurával akár egész életükön át, mert meg akarták fejteni, és meg akarták örökíteni. Ha jobban érdekelne az első ilyen aurafotózás, nézz utána Dr. Walter J. Kilnernek. Ő úttörő volt az aura fényképezésében.
2010. júl. 15. 17:49
10/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy fotózható. Az auralátás pedig tanulható dolog, nem bonyolult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!