Szerintetek lehetséges az, hogy apukám földi életből való távozása után bárhová kövessen engem?
Figyelt kérdés
Azért furcsa a dolog számomra, mivel Siófokon voltam és mintha ott éreztem volna a jelenlétét. Ugyanakkor Budapestről akkora távolságot vajon képes lenne- megtenni anélkül, hogy kifáradna. Feltéve, ha a szellemek el tudnak fáradni, illetve képesek egyszerre több helyen is lenne. Nem tudom, hogyan működhet ez a dolog.2015. júl. 17. 11:39
1/7 anonim válasza:
A földi élet után megszűnik a létezése.
2/7 anonim válasza:
Én is így voltam nagymamámmal,tavaj augusztus végén halt meg és a temetés után úgy éreztem hogy ott van velem,pár hét után elmúlt ez az érzés.
3/7 SamSem válasza:
Ha itt maradt a lélek, azaz az asztráltest, akkor igen. Hirtelen halált halt személyek esetében előfordul, hogy nem veszik észre a kinyíló fénykaput, illetve nem tudatosul bennük a fizikai testük halála. Ha egy fizikai testtel nem rendelkező lélek ~ szellem, itt marad a földön az 72 napig nem problémás, de utána már igen. Ez esetben segíteni kell nekik, hogy át tudjanak menni a másik dimenzióba.
4/7 anonim válasza:
Utolsó eskü elcseszted a napomat a létezéseddel!
6/7 anonim válasza:
Ha HISZEL a túlvilági életben, akkkor igen, lehetséges.
Figyelembe kell venned azt is, hogy ez az illető szellem (jelen estben: apukád) büntetése, ugyanis nem élvezheti a földi életben elkövetett tettei jól megérdemelt jutalmát, mivel állandóan követnie kell téged, saját akarat nélkül!
.
Ha te, szánalmas halandó leküzdeni tudtad a Siófok - Budapest távolságot, miért kételkedsz, hogy az örökéletű szellem ne tudná azt -nálad egyszerűbben- megtenni?
7/7 anonim válasza:
lehetséges ameddig nem tudjátok el engedni egymást. én hiszek abban hogy a halál beálta után végbemegy egy tudat állapot változás. ugyanaz marad csak éppen test nélkül, egy másik közegben. az én apukám is meghalt tudom milyen.
"AZ ANYAG NEM VÉSZ EL CSAK ÁTALAKUL" Einstein..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!