Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » SOS! Mi lehet ez, és hogyan...

SOS! Mi lehet ez, és hogyan tudnék vele kommunikálni, avagy "kiűzni"?

Figyelt kérdés

A számítógépem billentyűzetét minden este valaki, vagy valami, vagy nem tudom, de nyomkodja. Szó szerint, hallom ahogy lenyomja a billentyűzetet éjszaka. Néha érzem, hogy valaki figyel a az ajtóból, és néha még fekete pacákat is látok, vagy az ajtóból, vagy a szoba sarkából.

Ma éjjel is ugyanez történt, kattogott a kikapcsolt, kihúzott gépem, ( már tényleg, a monitort, a billentyűzetet is teljesen kihúzom, hátha valami zavar, de nem, még akkor is nyomogatja) de nem foglalkoztam vele persze, visszaaludtam. Majd arra keltem, hogy valami áll a térdemnél, és fog egy fényképezőgépet. De csak ennyi. Nem láttam úgy az illetőt, csak a kezét, meg a fényképező gépét.

Eddig nem nagyon érdekelt, hogy mi lehet ez, mert nem bántott eddig, és na hangokon meg a nézésen kívül semmi sem volt, de azért nem akarom, hogy meg is jelenjen.. vagy talán alvás paralízis volt? vagy.. nem tudom már, de örülnék, ha valaki tudna segíteni! Köszönöm.

2015. júl. 12. 17:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azt már egyszer megpróbáltam, de csak egy sima "diqkdfmsaiuflai" írt, aminke semmi értelme. De már megoldódott szerencsére, azaz remélem :D köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 13. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Ahogy megláttam az első mondatodat, rögtön eszembe jutott valami ami mély nyomot hagyott bennem. Most 22 vagyok, és ez kb 7-8 éves korom körül történhetett.

Nálam annyi különbség van a sztoriban hogy minden reggel történt. Alvás után mindig hallottam ahogy az ágyam mellett levő gépen gépel valaki. Határozott gépelés hang. De ahogy magamhoz tértem és odanéztem, semmi zaj és semmi sem történt. Senkinek sem említettem azóta.

2015. júl. 14. 01:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem :) az biztos, hogy nekem is maradandó élmény lesz...
2015. júl. 14. 12:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogyan oldódott meg a dolog?
2015. júl. 14. 16:47
 15/20 anonim ***** válasza:

Sima kopogó szellem.

Egy g ci ember volt és megmaradt a személyisége egyszerüen ilyesztget sok ilyen van.

A lényeg ne félj tőle az élőktől jobban kell félni.

Nevesdki ésmond neki hogy hamár ittvan mennyen el mosogatni. ezzel nem tudmitkezdeni azt gondolja itt ijesztgetem és kinevet? hamar megunja

2015. júl. 16. 05:30
 16/20 anonim válasza:

Lehet van értelme a betűsornak, csak meg kell fejteni a kódot.

Tényleg, áruld már el, hogyan oldódott meg? :-)

2015. júl. 16. 11:47
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy elhinnétek :D
2015. júl. 24. 19:29
 18/20 anonim válasza:
Talán igaz se volt?
2015. júl. 24. 21:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Hehe. Nem érdekel, hogy el e hiszitek már, de, igen megoldódott. Szakembert hívtam, az a lényeg.
2015. júl. 26. 18:07
 20/20 anonim válasza:

16-os vagyok.

Csak kitaláltad? Ha nem, mit csinált a szakember? Milyen szakembert hívtál?

2015. aug. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!