Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » SOS! Mi lehet ez, és hogyan...

SOS! Mi lehet ez, és hogyan tudnék vele kommunikálni, avagy "kiűzni"?

Figyelt kérdés

A számítógépem billentyűzetét minden este valaki, vagy valami, vagy nem tudom, de nyomkodja. Szó szerint, hallom ahogy lenyomja a billentyűzetet éjszaka. Néha érzem, hogy valaki figyel a az ajtóból, és néha még fekete pacákat is látok, vagy az ajtóból, vagy a szoba sarkából.

Ma éjjel is ugyanez történt, kattogott a kikapcsolt, kihúzott gépem, ( már tényleg, a monitort, a billentyűzetet is teljesen kihúzom, hátha valami zavar, de nem, még akkor is nyomogatja) de nem foglalkoztam vele persze, visszaaludtam. Majd arra keltem, hogy valami áll a térdemnél, és fog egy fényképezőgépet. De csak ennyi. Nem láttam úgy az illetőt, csak a kezét, meg a fényképező gépét.

Eddig nem nagyon érdekelt, hogy mi lehet ez, mert nem bántott eddig, és na hangokon meg a nézésen kívül semmi sem volt, de azért nem akarom, hogy meg is jelenjen.. vagy talán alvás paralízis volt? vagy.. nem tudom már, de örülnék, ha valaki tudna segíteni! Köszönöm.

2015. júl. 12. 17:47
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem mondani, hogy a néhai nagyapám ruhái is itt vannak, ez is hozzájárulhat, hogy van itt valami?
2015. júl. 12. 17:54
 2/20 anonim válasza:
Én azért nem aludnák nyugotan,igy a leirtak alapján már be volnék sz...a!Beszélj egy parapszihologussal!
2015. júl. 12. 17:56
 3/20 anonim ***** válasza:
Az alvás paralízis az nem egy olyan dolog mint ahogyan azt hiszik. Egyszerűen egy mély tudatállapot közben ébred fel az ember, amikor még látja az általában szemmel nem látható dolgokat. Legtöbb esetben ilyen bénításkor bizonyos energiavámpírokról van szó.. de mindegy is. Ha kell segítség, akkor írj privátot.
2015. júl. 12. 17:56
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ignorald inkább minth kommunikalj vele hatha elhuz a fenebe
2015. júl. 12. 17:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Eddig ignoráltam, igazából nem is hiszek a szellemekben. De most már kicsit beparáztam, nem hiszem, hogy te tudnád ennyi ideig ignorálni.. kb 1 éve hallom :D
2015. júl. 12. 17:59
 6/20 anonim ***** válasza:
Akkor az nem vált be, és ha siman megszólitanad, hogy pld kedves szellem légyszives húzz el innen?
2015. júl. 12. 18:08
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem kizárt ,hogy alvási paralízised volt.

A pacákról csak annyit,hogy amennyiben félsz,az agyad a helyzetnek megfelelő képet kreál,így a szemed becsap és valójában csak illúzió,amit árnyaknak látsz.

-Erről amúgy van egy dokumentumfilm is,de passzolom,hogy mi a címe :T .Pedig nagyon szívesen belinkeltem volna neked.-

A billentyűk kattogását és a további zajokat is csak a paralízishez kötném,ha az volt.

De ha nem,egy szárnyas bogár is nekicsapódhatott akár a klaviatúrának,mivel ő se lát a sötétben.

2015. júl. 12. 18:08
 8/20 anonim ***** válasza:

Mivel többször történt ez meg, nem hinném hogy alvás paralízis.

Viszont erre nem lehet nagyon ésszerű magyarázatot adni...

Valami nyomkodja a gépen a billentyűt stb.

Kedves kérdező kérlek mond el őszintén!

A számítógépedhez vonzódsz, sokat töltesz előtte, és érzed a kényszert hogy gépezz?

Ha igen a válaszod, akkor talán tudom miről/kiről lehet szó.

2015. júl. 12. 19:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne kapcsoljad ki a gépet, lefekvés előtt kérjed meg szépen azt a "valakit", hogy írja le, mit akar!

Ha reggel nem találsz semmi irományt, kérjed meg, hogy menjen oda, ahol akar bármit is!

2015. júl. 12. 20:44
 10/20 anonim ***** válasza:
Este megnyitsz egy Word dokumentumot vagy valami írós programot és nézd meg mit nyomkod :-) Hátha valami értelmezhetőt. Kíváncsi vagyok :-)
2015. júl. 13. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!