Hogy lehet kommunikálni a halottakkal? (viccektől kiméljetek)
Figyelt kérdés
apukámmeghalt 5hónapja.nagyon szeretnék elbucsuzni tőle úgy,hogy ő is válaszoljon..de nem akarom megidézni2011. aug. 4. 00:17
2/37 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam.irtam neki levelet.beszéltem hozzá.mindent próbáltam már de nem segit..5percet szeretnék..amikor elbúcsúzhatok..már csak ebben remenykedem,hogy ez segit.
2011. aug. 4. 00:22
3/37 anonim válasza:
Ez nem vicc. Ilyennel nem játszanék a helyedben.
4/37 anonim válasza:
szeánsz tábla vagy valami ókeresztény rítus
keress hozzá könyvet
5/37 A kérdező kommentje:
huha ez rosszul hangzik..ritus meg ilyesmi..valaki nem tud benne segiteni?mármint,hogy ne én csináljam..nem akarok lepaktálni az ördöggel vagy ilyesmi..
2011. aug. 4. 00:39
6/37 anonim válasza:
Csak annyit tudok bármit idézel meg egy sókörben kell kerülnie hogy ne árthasson neked mert a túlvilági lények nem tudják átlépni a sót
7/37 anonim válasza:
Szerintem meditálj. Helyezd kényelembe magad, lazíts és képzeld el édesapád, amint találkozol vele. Az elméd által tudsz vele kommunikálni azt hiszem, de ahhoz csendesség kell, belső nyugalom.
8/37 anonim válasza:
Nézd, én nem értem, hogy miért erőltetik egyesek annyira ezeket a dolgokat.Ha édesapádnak bármilyen elintéznivalója volna veled, akkor ő már jelentkezett volna álmodban, és elmondta volna.Neked, aki itt maradtál sok lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy elbúcsúzz tőle, gondolatban, egyszerű szavakkal, vagy imádsággal, de úgy, hogy ez az ő nyugalmát ne érintse.Ne akard visszahúzni, hagyd, hogy járhassa a maga útját.Kötelességeit megtette, földi testét levetette, te meg ne a te érdekedet nézd, hanem az övét.Ha tisztelted életében, tiszteld halálában is.
9/37 anonim válasza:
Megnyugvás lehetne a Kérdezőnek, ha elbúcsúzhatna, és ha ez bármi módon zavarja az édesapját, biztosan megérti,. Nem tudjuk, miként távozott-lehet, hogy hirtelen , és a Kérdező el sem tudott köszönni tőle, nem tudja még elengedni, annyira hirtelen történt. Mindenesetre sajnálom és részvétem...
10/37 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem válaszolt, mert ha válaszol, az nem biztos, hogy ő.Furcsa képességeik vannak a démonoknak, bárki hangját tudják utánozni, aztán, ha olyan leromlott lelki állapotban vagy, amilyenben gyász idején az emberek 99 százaléka szokott lenni, akkor hozzátapad az aurádhoz, utána jön a depresszió, mindenfajta testi-lelki nyavalyák kíséretében. Nem véletlenül van az Írásban, hogy "halottlátó pedig ne legyen köztetek!"és a fal , ami a két világot elválasztja egymástól, hidd el, hogy az élők védelmét szolgálja. Vigaszt kívánok gyászodban és megnyugvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!