Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Galamb ablaknak repülése...

Galamb ablaknak repülése jelent valamit?

Figyelt kérdés
Kettő galamb is neki repült az ablaknak és együtt egy angyalt formáznak...ugye ez nem a halált jelenti? Ha jól tudom a bagoly jelenti azt..ez galamb lehet nem láttam. Egyik estéről reggelre lett ott a nyoma amikor kávéztam akkor pillantottam meg. Elég beteges vagyok mostanában és hiszek az ilyen dolgokban..ugye nem azt jelenti?

2015. jún. 27. 13:32
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
65%
Akkor siess, mert tízkor bezár a Teszkó
2015. jún. 27. 21:34
 22/48 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak nem a Démonok között-et nézted?:)
2015. jún. 28. 01:09
 23/48 A kérdező kommentje:
Nem azt néztem :) Ja és még élek...:D
2015. jún. 30. 11:31
 24/48 anonim ***** válasza:
elmondom neked én is kaptam egy ilyen jelet. egy angyalszárny jelent meg a konyhaablakunkon,de tuti hogy nem röpült neki semmi...és egyikünk se rajzolta oda,más meg kizárt,hogy tudta volna mivel 3 méterre van a földtől az ablak és a kertünk felől ráadásba...de konkrétan ha egy madár nekirepül max koszt hagy maga után,de ez nálunk tökéletesen minden pontja látszik ennek a szárnynak!!Ezt felsőbb erők csinálják,én mágus vagyok és egy ideje kapom a jeleket.valószínű,hogy te nálad sem galamb repült neki,hanem angyalok csinálták...egyébként kapom egy ideje a jelet az utolsó napra.És más médium ismerősöm is kapja,hogy hamarosan széjjel lesznek választva a hitetlenek és a hívők.Te ne foglalkozzál a hitetlenekkel,téged próbálnak ébreszteni ezekkel a jelekkel.A többi meg én miattam azt gondol amit csak akar.
2015. júl. 1. 12:20
 25/48 anonim ***** válasza:

Kedves zsuzsimuzsi: biztos forrásból tudom, hogy az angyaloknak nincs szárnya. Ez az ábrázolásmód csupán azon az elméleten alapszik, hogy az akkori embereknek a repülésről a madár jutott eszükbe és a madár a szárnyával repül, tehát ami repül, annak szárnya van.

Volt függöny az ablak előtt, vagy csak sima ablakfelületről beszélünk? Ha ez utóbbi, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy madár lehetett a tettes, pláne ha ilyen magasan van és kintről szabad a rálátás, ez felkérés a táncra a madarak számára. Vannak madaraim, tudom miről beszélek.

A válaszod második fele elég izgalmasra sikerült. Légy szíves nevezd meg pontosan azt a vallást, aminek követője vagy és eltűri a mágusokat és a médiumokat... Az angyalszárnyról és az apokalipszisről arra következtetek, hogy valamelyik keresztény alapú egyházról lesz szó.

Azt ugye tudod, hogy bármilyen mágia és a médiumok is mind-mind a sátántól valók a keresztény egyház szerint? Így Te sajnos hitetlennek számítasz, mivel az ördöggel cimborálsz, ami halálos bűn, egyenes út a pokolba!

Én azt javaslom, hogy minél előbb keresd fel a legközelebbi plébániát és beszélj az ottani papokkal feloldozás végett, mert ha tényleg jön a végítélet, akkor a mágia miatt bizony melegebb éghajlatra fogsz költözni, hited szerint a sok más hitetlennel együtt...

2015. júl. 1. 13:56
 26/48 anonim ***** válasza:
ELŐSZÖR IS KEDVES UTOLSÓ...NEKED TUTI HOGY TÉVES A FORRÁSOD,10 ÉVE TAPASZTALOM A AJÁT BŐRÖMÖN EZEKET A DOLGOKAT,testvérem kiskora óta látó,magam is látom az angyalokat,számos ismerősöm van aki ezzel foglalkozik és érdekes módon mind ugyanazt látjuk szóval erről ennyit...egyébként meg mindennek van alapja és a régi emberek nem puszta elgondolásokból tartottak úgy valamit,hanem fizikális jelenések által...egyébként számos angyali lelkületű embernek is látom a szellemtestén a szárnyait,szóval.....köszi de talán erről nem kérnék kioktatást mégegyszer. azt gondolsz amit akarsz.a másik,hogy muszlimok is például hisznek az utolsó napban,és ha ismernéd Jézus szavait a Bibliából,akkor pontosan tudnád,hogy egyébként ő maga is tanította a végidőket....ismerős?"azokban a napokban nemzet nemzet ellen támad,ember ember ellen...megrövidítem az időket,különben nem maradna senki...lehet majd hallani háborúkról,járványokról,földrengésekről,éhínségről...jelek lesznek a napban a holdban, a csillagokban..."hát ebből már jó egypár bekövetkezett...egy éven belül 2 nagy földrengés volt:török és nepáli,de most valami asszem volt japánoknál is.háború:Irak,Izrael,Szíria....de más helyen is vannak zavargások...ember ember ellen támadást meg még megkaphatjuk ezzel a menekültáradattal,hogy még megpróbálják elfoglalni az európaiak otthonait...miután Debrecenben már rátámadtak botokkal a helyi lakosságra...jelek lesznek a napban,holdban stb...:napkitörések???égen is lehetett már látni több furcsaságot...megrövidűl az idő...hát ezt lehet a legjobban érezni,hogy milyen gyorsan telik...és köszi a lelkemért nem aggódom,mert semmilyen sötét mágiával nem élek...nem dobálok kígyót,békát üstökbe,nem mormolok mágikus szavakat,nem használok jóskártyát, üveggömböt meg hasonló sötét dolgokat...és hozzáteszem nem mintha mágussá akartam volna lenni,de akkor is az lettem,mert ez a sorsom.és pont...de egyvalamit elsőkézből tudok az angyalaimtól:hogy aki nem hisz az meg lesz büntetve amikor ennek eljön az ideje.Másfelől Mohamed próféta is beszélt ugyanígy a végső napról,ahogyan Jézus:ő azt mondta, hogy akkor jön el,amikor a muszlimok elfoglalják Rómát. hát ha jól látom muszlimokkal van jelenleg tele Róma...másfelől pedig majd amikor az arabok hatalmas felhőkarcolókat fognak építeni:ha jól látom Dubaj tele van velük,a világ legmagasabb épülete is náluk van....hát nekem elég egyértelmű.egyébként meg a végső nap nem azt jelenti,hogy mindenki el fog pusztulni és az egész föld megsemmisül,hanem,hogy a hitetlenek és akik nem tudnak azonosulni az új kor eljövetelével azok el lesznek hívva azon a napon....hát őszintén már nem sajnálom a hitetleneket.
2015. júl. 1. 17:58
 27/48 anonim ***** válasza:

Kedves Zsuzsimuzsi!

Először is örülök, hogy csak így váratlanul betoppant egy érdekes arc eme kavalkádba.

Biztos vagy te ezekben a szárnyakban? Rendes tollas szárnyakról beszélünk, vagy a hátukhoz szárnyszerű mintázatban kapcsolódó energiavonalakat érzékelsz? Mert azért nem mindegy. Ha utóbbi, akkor az nem szárny. Ha valóban tudod miről beszélsz, szerintem érteni fogod mire gondolok. Ezek a energia vonalak nem végeznek szárnyszerű csapkodó mozgást, tehát véleményem szerint nem szárnyak, nem az a funkciójuk.

Jézus beszélt a végidőkről, de csak jeleket mondott, biztosat nem. Háborúk már nagyon régen vannak. Voltak ennél nagyobbak is. Földrengés is, ez nem konkrétum. A napkitörés magyarázható a nap ciklusaival, ez is természetesnek tűnik. Illetve eddig is lehettek, még ennél nagyobbak is, csak nem álltak rendelkezésre eszközök, amikkel figyelhettük. Megrövidült idő: ez relatív, egyeseknek meg hosszabbnak tűnik. Szóval nem egyértelműek a jelek, ezekre én nem alapoznám, hogy mostanában lesz bármiféle elragadtatás. Lehet, hogy a muszlimok sokan vannak Rómában, de még nem ők irányítanak. Arab felhőkarcolók, honnan veszed, hogy Dubajról volt szó. Másfelé is élnek arabok, vannak arab építészek is, akik más vidékeken arab forrásból arab felhőkarcolókat építhetnek.

A keresztény egyház véleménye a mágiáról és a spirituális dolgokról, erre alapoztam a kijelentéseimet:

[link]

Ezek szerint mindegy hogy gyógyítasz, vagy ártani akarsz, ez mind mind a sátántól való és ha ilyen dolgokat művelsz, akkor utat nyitsz a sátánnak. Ez természetesen sületlenség, de ha már az katolikus kereszténység eszmerendszerében mozogsz és az végítéletről és pokolról beszélsz, akkor tudnod kell, hogy szerintük csak azért, mert vannak ilyen dolgaid, a sátánnal cimborálsz és a pokolra fogsz jutni. Ismétlem: SZERINTÜK.

Légy szíves fejtsd ki, hogy mit jelent az, hogy nem hisz? Mi lesz azokkal, akik értelmileg sérültek és nem is képesek semmiféle vallással foglalkozni, mert nem is értik meg miről van szó, mi lesz azokkal, akik nem találkoztak még semmiféle vallással, mi lesz azokkal, akik a családjuk miatt téves vallásba születtek bele és esélyük sincs kikeveredni? Ők sem hisznek egy adott vallásban, de ettől még lehetnek jó és igaz emberek, akik tudtukon kívül is Jézus tanításait követik, csak éppen más vallás jelképrendszere között, netán más Istent szeretve(szándékosan nem imádatot írtam). Konkrétan kiben kell hinni szerinted? Ki számít hitetlennek?

Bocsáss meg, ha provokatívnak tűnik néhány kérdésem, de csak az őszinte érdeklődés vezérel. Nem hiszem, hogy ne lennének igazak a tapasztalásaid (ki vagyok én, hogy másokat minősítsek, amikor őszintén leírják a véleményüket/élményeiket). Az alapján, amit írsz, nekem úgy tűnik, hogy egy eszmerendszer rabja vagy, ami akár negatívan is befolyásolhatja az életedet. Miket mondanak még ezek az angyalok? Nagyon kíváncsi vagyok a mondandódra, mert engem is foglalkoztat a vallás és a spiritualizmus.

Ha túl bizalmasnak tartod a témát, nyugodtan írj privátot. Köszönöm!

2015. júl. 1. 20:42
 28/48 anonim ***** válasza:

Először is bocsi de ennyi mindenre biztos,hogy nem fogok válaszolni van jobb dolgom is mint mások hitetlenségének az ápolása...ez Máté evangéliuma, de egyébként majdnem az összes Bibliában fellelhető apostol leírta Jézus ezen szavait....azt gondolom ezek nemcsak jelek,hanem konkrét leírása annak ami várható és amik megelőzik. Más apostoloknál leírtak szerintem kiegészítik.de arra keress rá magad....légyszíves. Másfelől a világvallásokról annyit,hogy mindegyik egyháznak:muszlim,keresztény,zsidóság egy nagy megújulásra lesz szükségük...mert egyenlőre jól látszik a reverendáján mindnek,hogy hová szolgál...tudod Jézus tanította az amint kint úgy bent amint fent úgy lent tanát..szerinted a katolikus egyház papjai kinek szolgálnak,hogyha olyan szép fekete renverendát hordanak???fekete az ördög fehér az angyal...egyébként keresztény suliba jártam középiskolában anno,testközelből láttam milyenek a papok.hát nekem ők csak ne prédikáljanak arról,hogy ki cimborál az ördöggel,mert össze-vissza cigarettáztak Isten földi helytartói, nőztek!!!!ennyit a cölibátusról amit Istennek fogadtak!Másfelől amit csinálok arra konkrét fizikális kinyilatkoztatásokat kaptunk magától a jó Istentől,hogy nem sötét és rossz...akitől tanultunk ifj Csontos Vilmos ezen életében 3x halt meg és 3x küldték vissa a testébe,azért,hogy közvetlen a túloldalon adják át neki a tudásokat,hogy hogyan lehet gyógyítani isteni energiákkal...hozzáteszem saját bőrömön teszteltem a tudását,mert volt bajom és működik....KONKRÉTAN VILMOS EGYIK TANÍTVÁNYÁNAK AMIKOR OTTHON CSINÁLTA EZEKET A DOLGOKAT AZ EGÉSZ CSALÁDJA JELENLÉTÉBEN MEGJELENT A JÓ ISTEN 10 KÍSÉRŐJE TÁRSASÁGÁBAN AZ OTTHONÁBAN. ELŐSZÖR RÁFÖRMEDT ISTVÁN BÁCSIRA,HOGY HONNAN TUDJA EZEKET A DOLGOKAT,AZTÁN AMIKOR MONDTA,HOGY VILI BÁCSITÓL,AKKOR MEGNYUGODOTT ÉS MONDTA,HOGY JAH AKKOR JÓ TŐLE ROSSZAT NEM TANULTÁL. NA AKKOR????HA MAGA ISTEN FIZIKÁLIS MEGTESTESÜLÉSBEN ERŐSÍTI MEG,HOGY EZ NEM ROSSZ,AKKOR ENGEM NEM GYŐZ MEG SENKI SEMMIRŐL. PONTOSAN TUDOM,HOGY AZ ILYEN REIKI,PRÁNA,PARAPSZICHOLÓGIA MILYEN SÖTÉT ESZKÖZÖKKEL ÉL...A BOSZORKÁNYSÁGRÓL MEG NE IS BESZÉLJÜNK...DE AZÉRT ILYEN ESEMÉNYEK UTÁN ENGEM NEM LIBBENT KI A HITEMBŐL SENKI.És van olyan ismerősöm mégegy aki szintén feltámadt...ugyhogy erről ennyit mondanék.

És kijővén Jézus a templomból, tovább méne; és hozzámenének az ő tanítványai, hogy mutogassák néki a templom épületeit.

2

Jézus pedig monda nékik: Nem látjátok-é mind ezeket? Bizony mondom néktek: Nem marad itt kő kövön, mely le nem romboltatik.

3

Mikor pedig az olajfák hegyén ül vala, hozzá menének a tanítványok magukban mondván: Mondd meg nékünk, mikor lesznek meg ezek? és micsoda jele lesz a te eljövetelednek, és a világ végének?

4

És Jézus felelvén, monda nékik: Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen titeket,

5

Mert sokan jőnek majd az én nevemben, akik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek.

6

Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég.

7

Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé.

8

Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete.

9

Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért.

10

És akkor sokan megbotránkoznak, és elárulják egymást, és gyűlölik egymást.

11

És sok hamis próféta támad, akik sokakat elhitetnek.

12

És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül.

13

De aki mindvégig állhatatos marad, az idvezül.

14

És az Isten országának ez az evangyélioma hirdettetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jő el a vég.

15

Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (aki olvassa, értse meg):

16

Akkor, akik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre;

17

A ház tetején levő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen;

18

És a mezőn levő ne térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye.

19

Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokon a napokon.

20

Imádkozzatok pedig, hogy a ti futástok ne télen legyen, se szombatnapon:

21

Mert akkor nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha.

22

És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok.

23

Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek.

24

Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.

25

Ímé eleve megmondottam néktek.

26

Azért ha azt mondják majd néktek: Ímé a pusztában van; ne menjetek ki. Ímé a belső szobákban; ne higyjétek.

27

Mert amiképpen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.

28

Mert ahol a dög, oda gyűlnek a keselyűk.

29

Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.

30

És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.

31

És elküldi az ő angyalait nagy trombitaszóval, és egybegyűjtik az ő választottait a négy szelek felől, az ég egyik végétől a másik végéig.

32

A fügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár:

33

Azonképpen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt.

34

Bizony mondom néktek, el nem múlik ez a nemzetség, mígnem mindezek meglesznek.

35

Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképpen el nem múlnak.

36

Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül.

37

Amiképpen pedig a Noé napjaiban vala, akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.

38

Mert amiképpen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, amelyen Noé a bárkába méne.

39

És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.

40

Akkor ketten lesznek a mezőn; az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.

41

Két asszony őröl a malomban; az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik.

42

Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, mely órában jő el a ti Uratok.

43

Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jő el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.

44

Azért legyetek készen ti is; mert amely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia.

45

Kicsoda hát a hű és bölcs szolga, akit az ő ura gondviselővé tőn az ő házanépén, hogy a maga idejében adjon azoknak eledelt?

46

Boldog az a szolga, akit az ő ura, mikor haza jő, ily munkában talál.

47

Bizony mondom néktek, hogy minden jószága fölött gondviselővé teszi őt.

48

Ha pedig ama gonosz szolga így szólna az ő szívében: Halogatja még az én uram a hazajövetelt;

49

És az ő szolgatársait verni kezdené, a részegesekkel pedig enni és inni kezdene:

50

Megjő annak a szolgának az ura, amely napon nem várja és amely órában nem gondolja,

51

És ketté vágatja őt, és a képmutatók sorsára juttatja; ott lészen sírás és fogcsikorgatás.

2015. júl. 1. 22:22
 29/48 anonim ***** válasza:

Zsuzsimuzsi: Nehogy azt gondold, hogy én "hitetlen" lennék, nagyon is hívő vagyok, csak én nem az ószövetségi keresztény "istenben" hiszek (Jehova, Seregek Ura, stb), hanem a jézusi szeretet Istenében. Az én hitem szerint a kettő nem lehet ugyanaz! Ebben mélyen és sziklaszilárdan hiszek! Úgy látom, Te is kicsit átértelmezted a keresztény tanításokat a saját tapasztalataid alapján. Ez teljesen rendben van, egyet is értek veled!

Érdekes a történeted, amit Istenről és a 10 kísérőjéről írtál. Az én hitem szerint Isten a mindenség, nem lehet becsapni, nincs szüksége kérdésekre, hogy tudja mi az igazság.

Hogyhogy mégis megkérdezte István bácsit, hogy kitől kapta a tudást? Mire kellhettek a kísérők? Elhiszem, hogy láttak valamit/valakit, de nem tudom megérteni, hogy ezért miért kellett fizikai alakot ölteni?

Nyilván mindent megtehet, lehet csak próbára akarta tenni István bácsit, hogy az igazat mondja-e? Miért mondott volna mást? Az a problémám a történettel, hogy ez inkább azt erősítené meg, hogy Jehova jelent meg István bácsinál (a vehemencia és a kísérők alapján) és szerintem ő nem Isten. Mert én Istent a tökéletes önzetlen szeretetnek tartom. Nem olyannak, aki ráförmed, kikérdez embereket, úgy, hogy 10 másik követő vigyázza a léptét.

Ne érts félre, nem vonom kétségbe, amit állítasz, hiszek neked, csak szeretném megérteni.

Mesélhetnél légy szíves az angyalokról, konkrétan hogy néznek ki, kitérhetnél a szárny részre is (amit írtam, az nagyon érdekelne)?

Köszönöm!

2015. júl. 2. 00:08
 30/48 A kérdező kommentje:
:) elvagytok. Jó, hogy alig értem miről beszéltek :D
2015. júl. 2. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!