Veletek történt már valami papanormális dolog ha igen elmesélnétek?
Mélyen Tisztelt Esküdtcég megfejtettem az ügyet.
A következő történt: a kérdező nyilván elszenderedett és félálomból hallotta a barátnéját ezzel az ügyet lezárom, viszont még annyit, hogy a kérdezőnk, aki jelenleg 23 éves nem több, mint egy 14-15 éves kislány. Mármint fejben, mert sokan az ezotéria részlegnél fiatalabbak a koruknál. És még annyit, hogy ez a nyolcas válaszíró még soha nem látta egy Men in Black filmet se.
Volt egyszer előttem egy csomag számkártya, csak számok voltak rajta. Lefordítva.
Kezemben gitár, pöntyögtem valamit, kvázi kisebb transzba estem. Majd szinte láttam magamelőtt, és eltaláltam a kártyákon a következő számokat ahogy húztam fel a lapokat. Aztán ennek kezdtem megörülni, kiestem az állapotból, és nem ment tovább.
A kislányom 6 éves volt, amikor egyszer egy reggel azt mondta nekem,hogy éjjel fekete kalapos,fekete ruhás emberek álltak az ágya mellett.és nézték! Először azt hittem, hogy álmodta,de másnap amikor elmondta,hogy megint itt voltak,megijedtem,este nem mertem elaludni,a kislányomat néztem,de én nem láttam semmit,aztán valamikor elaludtam!Reggel elmondta,hogy megint itt voltak,megkérdeztem,miért nem szóltál?Azt felelte,akartam,de nem tudtam kinyitni a számat,nem tudtam beszélni!Csináltak veled valamit?kérdeztem tőle.Azt válaszolta,hogy körbe állták,és felemelték a levegőbe, úgy ,hogy nem is nyúltak hozzá! Aztán egy idő után ez megszűnt,de a mai napig szorongásai vannak,pedig már 30 éves,de soha nem felejti ezt el,és én sem!Hozzá teszem,rendezett családi környezetben,szeretetben nőtt fel!
Azért írtam le ezt a történetet,mert olvastam néhány gúnyos hozzászólást,Úgy gondolom ezt a kérdést csak az tudja értékelni,aki már átélte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!