Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ti hisztek a médiumokban,...

Rebellious Dead Lady kérdése:

Ti hisztek a médiumokban, látnokokban, jósokban és a többi hasonlókban vagy szkeptikusok vagytok ezen a téren?

Figyelt kérdés

Válaszotokat indokoljátok is meg és ha lehetséges csak bőven fejtsétek ki véleményeteket!

Előre is köszönöm mindenkinek! :)

2015. ápr. 13. 11:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményed. :)

Hát igen, szerintem is sok csaló van, de van olyan is, aki nem olyan.

2015. ápr. 13. 14:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tapasztaltam még, hogy valaki látnok lenne. De egyszer egy ilyen sültbolond nőszemély meggyógyított.

Jó harminc éve 5 év versenyszerű szertornászás után kicsit tropára mentek az ízületeim, főleg a gerincem ropogott nagyon. Ha oldalra hajoltam, darabonként roppantak a csigolyáim, főleg a nyaki szakaszon. Még az ORFI-ba is beutaltak vele, de kezdeni senki nem tudott semmit vele. Akkor fordultam a természetgyógyászat a nemhivatalos orvoslás felé, hisz huszonévesen még nem akartam leírni magam. A debreceni ezotérikus, Pötyi néni (a jós) küldött el egy középkorú nőhöz. Talán Judit volt, de ebben nem vagyok biztos. A Tócó betonrengetegében a sokadik emeleten lakott, kicsit leharcolt kinézettel. Elmondtam a problémámat, mondta, hogy tud segíteni, és leültetett, majd a hátam közelébe tette a kezét. Majd kigyulladtam, olyan melegem lett, forróság áradt a kezéből. Miközben a meggyulladástól rettegtem, ő előadta, hogy ő Jézus inkarnációja, és nagy dolgokat visz végbe itt a Földön. (Később tudtam meg, hogy mindenféle hatósággal levelezett, hogy ezt meg azt az épületet nem jól építik, le fog dőlni. Vagy az alagút be fog omlani, meg ilyenek. De soha semmi nem történt, amit emlegetett.)

Amikor végre befejezte, akkor minden jót kívánva elbocsátott. Az ajtóban volt egy ládika, amibe lehetett adományt (pénzt) tenni, de nem volt kötelező, és tarifa sem volt.

Szóval az a helyzet, hogy jósolni nem tudott az öreglány, de elmondanám, hogy az örökkévalóságnak tűnő, de a valóságban talán 10-15 perces "kezelése" hatása máig tart. Amikor eljöttem tőle, és észhez tértem, már éreztem, hogy nem ropog a gerincem és minden oké, és ennek kb 30 éve. Azóta sem volt vele semmi probléma. Szóval ő tényleg tudta azt, amit Pötyi néni mondott róla.

Fogalmam sincs, hogy mi lett vele, mostmár más egészségügyi problémám is van, és jó lenne ha azokat is 30 évre lerendezné. De most már nem találom...

Azóta sem találkoztam soha olyan természetgyógyásszal, aki tudta volna azt, amit a bolond öreglány...

2015. ápr. 13. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Az igen. Meggyógyított, te meg lesültbolondozod. Gratulálok. Akármit is hiszel/nem hiszel, már csak tisztességből nem mondanék ilyet rá, de mindegy...
2015. ápr. 13. 17:15
 14/16 Spilerke ***** válasza:
100%
#12 Nem olyan elképzelhetetlen, amit mondasz, de az alternatív gyógyászat nem veszélytelen, ha nem megfelelő kezekbe kerülsz meg is mérgezhetnek. Így javaslom, hogy ne fogadj el ismeretlen gyógyszereket kencefincéket, amíg azok nincsenek be vizsgálva. Nagyon sok Kókler van a természetgyógyászok közt, akik az ilyen hiszékeny emberekre utaznak örülhetsz, hogy jó kezekbe kerültél, ez olyan ritka számba megy, mint a nyertes lottószelvény. A médiumok és a látnokok már megint más tészta. Azok nagy részét munkanélküliek alkotják.
2015. ápr. 13. 17:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már nekem is voltam megmagyarázhatatlan megérzéseim, amelyek bekövetkeztek, el tudom képzelni, hogy másoknak még erősebbek, egyértelműbbek vannak. Szkeptikus vagyok, de nem tagadó (aki tagad, az NEM szkeptikus!), hanem olyan, aki nem hiszi el "Merliniának", hogy ő márpedig jós, hanem meg is győződne róla. De semmiképp nem vetem el, hogy létezhet és létezik valódi látnok, aki bizonyos szintig képes "jövendölni".
2015. ápr. 15. 00:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszod utolsó! :)
2015. ápr. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!