Hogyan tanulhatnám meg az emberi telepátiát?
Kérdező, hallottad már azt a kifejezést, hogy milyen az mikor az ostobaság elszántsággal párosul?
Azért ne aggódj lesz még aki olyan választ ad a kérdésedre amilyet elvársz, bár a számuk az utóbbi időben erősen megfogyatkozott, gondolom más dimenziókba költöztek.
Én tudok adni ezós választ.
Ez úgy működik, hogy rengeteget kell gyakorolni. Úgy 5-10 évet minimum.
Ha ezután mégsem működne, akkor Te vagy a hibás.
Ám ha kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig minden tőled telhetőt megtettél az ügy érdekében, akkor biztos hogy a vonzás törvénye, a karmikus gócpontok, a holdállás, a napállás, a másik létsíkból rádragadt piros szemű démonok, a szellemek lenyomatai (másik kedvenc kifejezésem a létsík után), a kedvezőtlen rezgések, a rontás, az átkok stb. tehetnek arról, hogy még mindig nem sikerül.
Tehát véletlenül sem arról van szó, hogy nem létezik. Áh, dehogy. Nem is értem hová gondolnak a kételkedők.
Ez a minta az összes ezoterikus vagy spirituális tevékenységre érvényes.
Szóval tessék csak kitartóan gyakorolni, és ha a lelkesedésed kezd alábbhagyni, akkor bátran transzportáld át magad egy másik energiamezőbe, ahol feltöltődsz. Majd ezt is elmesélem, hogy hogyan kell, mihelyst kitalálom, hogy mit hordhatnék még össze a továbbiakban.
Mennyi idióta irkál ide :(
Egyébként a kérdésre a válasz engem is érdeklne, végre kevesebb lenne a teló számlám, és nem nekem kellene kezdeményezni álmaim hercegénél :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!