Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tanulhatnám meg az...

Hogyan tanulhatnám meg az emberi telepátiát?

Figyelt kérdés
Van valami értelmes könyv? Nem olyan amit az ember már addig próbál, hogy már önmaga fejleszt ki egy módszert.

2015. márc. 21. 19:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, de számítottál rá, hogy engem az nem érdekel, ugye? Hiszen nem ezért raktam fel a kérdést.
2015. márc. 22. 17:10
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, hallottad már azt a kifejezést, hogy milyen az mikor az ostobaság elszántsággal párosul?

Azért ne aggódj lesz még aki olyan választ ad a kérdésedre amilyet elvársz, bár a számuk az utóbbi időben erősen megfogyatkozott, gondolom más dimenziókba költöztek.

2015. márc. 22. 17:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Ne is haragudjatok, de ha jól tudom az ezotériába írtam. Itt nincs helye ilyen válaszoknak.
2015. márc. 22. 21:10
 14/23 Ozmium42 ***** válasza:
Az ezotéria topicban sem létezik telepátia.
2015. márc. 22. 21:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre kedves Kérdező, hogy a legtöbb ezoterikus már elmenekült innen miután mi trollok és szkeptikusok túl sokan lettünk. Abban igazad van hogy troll válaszoknak nincs helye, de a szkeptikusoknak azért van, az ellenvélemény is vélemény. Ezt csak azért írom, mert lehet hogy jó pár ilyen választ látsz még mielőtt valaki kedvedre valót válaszolna, kitartást tudok tanácsolni, ha már ennyire vágysz egy számodra pozitív válaszra.
2015. márc. 22. 21:23
 16/23 A kérdező kommentje:
Ah mindegy. Egyedül is menni fog.
2015. márc. 22. 22:13
 17/23 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
51%

Én tudok adni ezós választ.

Ez úgy működik, hogy rengeteget kell gyakorolni. Úgy 5-10 évet minimum.

Ha ezután mégsem működne, akkor Te vagy a hibás.

Ám ha kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig minden tőled telhetőt megtettél az ügy érdekében, akkor biztos hogy a vonzás törvénye, a karmikus gócpontok, a holdállás, a napállás, a másik létsíkból rádragadt piros szemű démonok, a szellemek lenyomatai (másik kedvenc kifejezésem a létsík után), a kedvezőtlen rezgések, a rontás, az átkok stb. tehetnek arról, hogy még mindig nem sikerül.

Tehát véletlenül sem arról van szó, hogy nem létezik. Áh, dehogy. Nem is értem hová gondolnak a kételkedők.

Ez a minta az összes ezoterikus vagy spirituális tevékenységre érvényes.

Szóval tessék csak kitartóan gyakorolni, és ha a lelkesedésed kezd alábbhagyni, akkor bátran transzportáld át magad egy másik energiamezőbe, ahol feltöltődsz. Majd ezt is elmesélem, hogy hogyan kell, mihelyst kitalálom, hogy mit hordhatnék még össze a továbbiakban.

2015. márc. 23. 12:10
 18/23 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
51%
Megint figyelmetlen voltam, és elfelejtettem leírni, hogy mire minden esetleges akadályozó tényezővel leszámolsz, eltelhet akár 30-40 év is. Na de ki számolja?...
2015. márc. 23. 12:36
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

Mennyi idióta irkál ide :(

Egyébként a kérdésre a válasz engem is érdeklne, végre kevesebb lenne a teló számlám, és nem nekem kellene kezdeményezni álmaim hercegénél :))

2015. márc. 23. 23:07
 20/23 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
2015. márc. 24. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!