Miért érzem azt, hogy mikor megtörténik valami, hogy én azt már egyszer átéltem?
Deja vu, vagy minek is mondják, jól tudom?!
Vannak olyan dolgok, amik mikor történnek, tudom, hogy mi fog utána következni. De az ilyen csak 1-2 másodperc. Fura. Mással is történt már meg?
A Dejavu egy olyan kép egy széttört emlékedről, esetleg befejezetlen evilági memóriádról, amelyik fontos darab, és az agy a felismerés pillanatában összerakja a képet, érzed hogy teljesült.
Ily módon tudatosan csinálhatsz dejavut is, amit utána felismersz, mintha megálmodtad volna, vagy mintha ugyanaz a film ismétlődne. Nekem ez kb. 5x vagy van hogy 20x sebességben utazik, és előre megálmodás helyett, van hogy csak simán felkelek és tudok dolgokat hogy mi fog történni.
Ha fejleszted az agyad tudatosan ilyen dolgokra, akkor sok dologgal szemben sokkal kompetensebb leszel az adott témában.
De hova verekedje magát ez a verbális lavina?
Úgy sejtem alapvetőleg elég ennyi mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!