Mit éreznétek, ha azt mondaná nektek egy asztrológus, hogy októberben fogtok teherbe esni, de ez megtörténik hamarabb?
érdekességképpen érintene csak
tekintve, hogy nekem meg azt asztrologizálták, hogy bizti kislány lesz, erre kisfiú
meg cigányasszonyos is volt, aki meg ó nemsokára szép barna szeműtől lesz barna szemű babám - ellenére az a "nemsokára" 10 év múlva lett és egy zöld szeműtől zöld szemű babám
nem is értem hogy lehet ezeket komolyan venni
Hát ebben az esetben én nem nagyon hinnék a dologban.
Évekkel ezelőtt én voltam asztrológusnál, pontos adatok, az életben már megtörtént lényeges dolgok dátumát is figyelembe véve csinált nekem elemzést. Nagyon sok dologban érdekes volt, mert igaznak tűnt, pl hogy mikor találkozom a nagy szerelemmel...és tényleg, szinte hónapra pontosan akkor ismertem meg a férjemet. Egyébként pontos dátumot nem is tud mondani, hanem azt mondta, hogy valamilyen kedvező bolygóállások révén következő augusztusban megkezdődik egy folyamat, ami szerelmet hoz... (ezt kb 1,5 évvel előtte mondta). Októberben ismertem meg a férjemet...Szóval erre azt mondom ok.
Viszont azt is mondta, hogy a gyermekvállalással kapcsolatosan lesznek problémák, nem is biztos hogy miattam, lehet, hogy a férjem miatt. Nem mondja, hogy nem lesz gyerek, de mindenesetre problémás lesz teherbe esni. Ezzel képest az első éles hónapban megfogant a lányunk, aki most lesz 2 éves nagylány :)
Szóval még így is, hogy minden pontos infót ismert, is mondott olyat, ami nem igazán jött be...szerencsére
Szóval én így, minden infó nélkül azt mondom, ez inkább találgatás, mint pontos elemzés, amiben hinni lehet. Csak ugyebár az önbeteljesítő jóslat...ha sokat gondol rá az ember, még a végén bevonzza :(
Próbálj nem gondolni rá, csak pozitívan!!!
Boldog babavárást! :)
egy cigány asszony apukámnak 10-en éves korában megjósolta, hogy 34 éves kora előtt meg fog halni
a 34. születésnapja előtt egy héttel meghalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!