Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ezek szerint Isten (spirituáli...

Ezek szerint Isten (spirituális) valóban létező?

Figyelt kérdés

Modern fizikusok elmondták tudományos művekben miszerint, a legújabb kvantumfizika szerint minden csupán információ. Az miszerint minden anyagból van, anyag alkotja már megdőlt, ezen túlhaladtunk. Ennek bővebb kifejtését itt olvashatja az érdeklődő [link]

A legújabb kvantumfizika szerint, melyeket számos tekintélyes fizikus is megírt J.A.Wheeler [link] R.Penrose [link] vagy A.Goswami [link] a világot ami létezik, mely valósággá válik, a mi gondolataink, az hogy milyen kérdéseket vetünk fel a világról Istenről. Az ahogyan gondolkodunk, az határozza meg.

Mindenkinek van egy képes Istenről, mint a legfelsőbb tudatos létező lényről és mivel mindenki tudja, hogy Isten az ő sorsát is irányítja, ezért azt jónak, igazságosnak és bölcsnek képzeljük. Mivel a kvantumfizika szerint az ahogyan gondoljuk a világot azzá alakul, az válik valóra és olyan lesz, lehetséges, hogy Istent, mi magunk teremtettük olyanná és nem csupán a képzeletünkben létezik, hanem a vágyainkon, gondolatainkon keresztűl VALÓSÁGGÁ vált. Isten tehát egy létező legfelsőbbrendű lény. Mi akartuk, hogy így legyen és mint a bevonzás vagy a Titok ahogyan az életben valóra válik, az ugyanígy vált valóra.

Mit gondolsz?

2015. febr. 1. 17:58
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem:

Isten = Minden

Nem véletlenül ered a mindenható szó.

2015. febr. 4. 23:03
 12/40 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem kvantumzoli amnéziában szenved. Mindig ugyanazokat a hülyeségeket kérdezi annak ellenére hogy már százszor leoltották. Mivel láthatóan ez nála soha nem fog elmúlni szerintem egyszerűbb ignorálni...
2015. febr. 5. 22:06
 13/40 anonim ***** válasza:

Vajon meg tudnák-e magyarázni a hitetlenek,hogy vannak jósálmok?

(Ne fáraszd magad,biztos,hogy nem fog sikerülni)

Szemelvény: Petőfi S Jövendölés

"Anyám az álmok nem hazudnak:

Takarjon bár a szemfödél:

Dicső neve költő-fiadnak,

Anyám, soká,örökkön él."

2015. febr. 6. 08:46
 14/40 matrixszokeveny válasza:
12%
Isten = Az atomokat, összekötő és működésben tartó frekvencia
2015. febr. 13. 21:17
 15/40 Ozmium42 ***** válasza:

#14 Parancsolsz? Mekkora az a frekvencia, és hogyan köt össze atomokat? Csak azért kérdezem, mert máshogy tudtam.

[link]

2015. febr. 13. 21:21
 16/40 anonim ***** válasza:

Isten mondta az embernek: "Az én gondolataim nem a ti gondolataitok."

Nyílván ez minden emberre vonatkozik,akkor is ha fizikus,vagy akármilyen ...kus,...kus, ...kus, ...kus

Isten a legtöbb hívő embernek,végső ugyan,de nagyon is komoly reménysége. Pl.: nagy betegség idején. Nem lenne szép dolog ezt elvenni

Pláne az mellett,hogy egyetlen hitetlen sem biztos állításaiban. Sok nagy nagy naaagy tudományos állítás megdőlt már az idők folyamán.

Na de bízok és remélek: az itt játszadozó gyerekek is felnőnek egyszer majd,s akkorra benő a fejük lágya...

2015. ápr. 16. 16:08
 17/40 anonim ***** válasza:
Sokféle véleményen vannak az emberek... De ha elolvasod a Bibliát, szerintem választ kapsz minden kérdésre. :)
2015. ápr. 16. 16:33
 18/40 anonim ***** válasza:

"Isten a legtöbb hívő embernek,végső ugyan,de nagyon is komoly reménysége. Pl.: nagy betegség idején. Nem lenne szép dolog ezt elvenni"

Brühühühü. Nagyon sajnálom őket. Ha nem lennének olyan kiemelkedően veszélyesek a hívők amilyenek, akkor még békén is hagynám őket. De sajnos vannak történelmi és jelenkori ismereteink.

"Pláne az mellett,hogy egyetlen hitetlen sem biztos állításaiban."

Isten létezik, mert nem vagyok elég biztos abban, hogy nem? Sajnálom, ez nem egy túl jó érv.

"Sok nagy nagy naaagy tudományos állítás megdőlt már az idők folyamán."

Igen, és mindet tudósok döntötték meg tudományos alapon. Így működik a tudomány. Ha valami rossz, akkor kijavítjuk. Ellenben a vallással. Nálatok minden abszolút igazság, még akkor is ha baromság. Aztán idővel kiderül egyértelműen hogy baromság, és akkor nyomjátok tovább ugyanazt a baromságot. Na ezt kerüljük mi el. Ha neked a vallások rendszere jobban tetszik, szíved joga.

Csak annyit mondanék, hogy nem igazán értem a gondolkodásmódját egy olyan embernek, aki a folyamatos javulást hátrányként hozza fel. Sajnáljuk hogy nem ragadunk le évezredekre olyan dolgoknál, amikről kiderül hogy nem igazak. Na jó, nem sajnáljuk.

"Na de bízok és remélek: az itt játszadozó gyerekek is felnőnek egyszer majd,s akkorra benő a fejük lágya..."

Ha ez azt fogja jelenteni, hogy GYK ezó kategóriába bibliai idézetekkel jövök házalni, én remélem nem lesz így :)

"De ha elolvasod a Bibliát, szerintem választ kapsz minden kérdésre."

Hát én nem találtam meg benne a Navier-Stokes egyenlet általános megoldását. Megtennéd, hogy kikeresed nekem?

2015. ápr. 16. 17:16
 19/40 anonim ***** válasza:
Részlet egy prédikációból: "A világ fiai nagyra vannak erejükkel, pompájukkal, bölcsességükkel,tudományukkal. Hadd legyen: Nekünk Istenünk van."
2015. ápr. 17. 15:01
 20/40 anonim ***** válasza:
62%
Aha. Jó nektek. Amíg nem engednek titeket túlságosan szabadon, mert akkor egymást is legyilkoljátok, megkínozzátok, vagy ezeket kombináljátok. Tök poén úgy tenni, mintha semmit sem tudnánk arról, hogy a hívők hogy viselkednek ha hatalom kerül a kezükbe, de sajnos tudjuk. Szóval amíg egy egészséges szint alatt maradtok, addig semmi gond.
2015. ápr. 17. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!