Üzent a halott nagymamám?
Figyelt kérdés
Hajnal volt és félálomban voltam olyan furcsa állapot volt. Egyszer csak mintha a nagymamám (biztos vagyok benne, hogy az ő hangja volt) a fülembe súgta volna, hogy "ne félj nincs mitől, itt vagyok veled csak hívj engem." Érdekes módon ebben a pillanatban olyan nyugodtság árasztott el nem féltem. Visszagondolva rá viszont kiráz a hideg és nem tudom hogyan nem rémültem halálra. Annyira bennem él ez a dolog, 100%-ban biztos vagyok benne: nem álom volt! Meg vagyok győződve róla, hogy nem a tudatalattim dolgozott. Ti mit gondoltok erről? Történt hasonló veletek? Hisztek ebben?2015. jan. 31. 08:08
1/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyesmin agyalni vagy behatóbban foglalkozni ezzel azért is döbbentett meg a dolog. Nagyon megváltoztatta a gondolkodásomat és elkezdtem hinni ebben.
2015. jan. 31. 08:13
2/10 anonim válasza:
Hinni hihetsz benne, csak ne tedd magadat nevetségessė és szánalmassá.
3/10 A kérdező kommentje:
Azért mert te nem hiszel benne már nevetséges és szánalmas? Primitív ember lehetsz.
2015. jan. 31. 08:57
4/10 anonim válasza:
Olvass utána a halál fogalmának.
6/10 anonim válasza:
"Meg vagyok győződve róla, hogy nem a tudatalattim dolgozott."
Ha meggyőződtél róla, hogy valóságos, amit kérdésedben leírsz, akkor az, hogy ki mit gondol róla, irreleváns! (Kérdésed pedig arra szűkül, hogy elhiszem-e, amit írsz. Mivel itt olvasom, elhiszem, hogy leírtad.)
.
Vagy különleges személy vagy, hogy elhúnyt nagymamád (R.I.P.) a megérdemelt túlvilági léte helyett a te őrzésedre rendelték, vagy pedig életmódod miatt ezzel büntetik őt.
7/10 anonim válasza:
Én hiszek az ilyen dolgokban. Az én nagymamám nem rég halt meg és aznap amikor meghalt pont filmet néztem a tabletemen és furcsa volt mert el kezdett szakadozni a kép és visszalépett a menübe és ezt elismételte egy csomószor és után csörrent meg a telefon és mondta benne a nagybátyjám hogy a nagymamám meghalt. És a halála utáni néhány hétben az ajtó ami be volt zárva kinyílt magától többször is.
8/10 anonim válasza:
Egyszerű véletlen egybeesés, az ajtó pedig a hőmérsékletváltozásnak köszönhető. Egyik sem természetfeletti esemény.
9/10 anonim válasza:
Vannak ilyenek nem ő volt csak játszott az agyad veled.
10/10 anonim válasza:
+ azt jelezte az agyad hogy aludj már fáradt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!