Prof. Albert Ignatyenkó "elvarázsólta" Déri Jánost a színpadon. Ehhez mit szólsz?
Még a Nulladik Típusú Találkozások c. első magyar ezotérikus műsort is ez ihlette meg. Albert Ignatyenkó szovjet parafenomén http://www.youtube.com/watch?v=_7KcBnCDziM magyarországi látogatásán, melyben a telekinézisről beszélt és tartott előadást, Déri Jánost az Ablak magyar ripórterét elvarázsólta.
Pontosan spirituális energiával arra kényszerítette, hogy a színpadon kukorékóljon, mint egy tyúk. Csodák csodájára pár kézrátétel után Déri tyúkonjárva kukorékolt egy percig, míg a profeszor felóldott a varázslatot. Ehhez mit szólsz? A spirituális erők hatása?
"Dehogynem, például nem néznének debilnek, mint most."
Nem az a lényeg, hogy más debilek minek néznek, hanem hogy te pl így is az vagy ! :xD
"5-ös vagyok. A téma is egy nagy f.os. meg az írásod is"
Parapszichológiát nem ismerjük, tehát kutatásra érdemes, a hejesírás +nemszámít
"A "prof" (professzor rövidítése) megszlítás csak egyetemi tanárokat illet meg.
Kérlek, tudasd velem, az általad nevezett parafenomén melyik egyetem rendes tanára?"
Valamilyen egyetemen tanár valóban a professzor
Én erre emlékszem, annak idején néztem a Nulladik Típusú találkozásokat, bár szkeptikus vagyok. Déri kedveltem, de ő egy nagy showman volt, simán kinézem belőle, hogy "vette a lapot" és rájátszott a dologra.
"Varázsoljon el" engem, ha tud.
Olyan ez mint egy amerikai kung fu bajnok, aki azt állította, anélkül kiüti az ellenfeleit, hogy egyáltalán hozzájuk érne. Egy furcsa mozdulatot tesz, egy éles kiáltás, és eszméletlenül esik össze az ellenfél - amennyiben az egyik tanítványa. Ugyanis mikor egy szkeptikus kutató ment oda, annak hadonászhatott, az csak pislogott, most mi van?
1. Ez egy szokványos bűvésztrükk, bárki el tudja játszani sok pénzért, és lehet, hogy E-mailben megbeszélték a műsor előtt a teendőket!
2. Aminek jóval kisebb a valószínűsége, hogy Albert egy mentalista volt!
# 10/16 A "prof" (professzor rövidítése) megszlítás csak egyetemi tanárokat illet meg"
Én is így tudom, hogy egyetemi tanár volt.
A választ persze nem tudom, csak pár adalék. Valaki az email-t emlegette. Anno az 1990-es évek elején történtek ezek. Hol volt még email!
Ignatyenko végig-haknizta az országot. Alföldi kisvárosban élő kollégám a családjával vett részt egy ilyenen. Arra emlékszik, hogy mintha tudati szakadása lett volna, aztán arra eszmélt, hogy fent áll a színpadon és tapsolják. Családja mesélte el neki, hogy Ignatyenko utasítására mindenféle képtelen dolgot megcsinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!