Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Prof. Albert Ignatyenkó...

Prof. Albert Ignatyenkó "elvarázsólta" Déri Jánost a színpadon. Ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

Még a Nulladik Típusú Találkozások c. első magyar ezotérikus műsort is ez ihlette meg. Albert Ignatyenkó szovjet parafenomén http://www.youtube.com/watch?v=_7KcBnCDziM magyarországi látogatásán, melyben a telekinézisről beszélt és tartott előadást, Déri Jánost az Ablak magyar ripórterét elvarázsólta.

Pontosan spirituális energiával arra kényszerítette, hogy a színpadon kukorékóljon, mint egy tyúk. Csodák csodájára pár kézrátétel után Déri tyúkonjárva kukorékolt egy percig, míg a profeszor felóldott a varázslatot. Ehhez mit szólsz? A spirituális erők hatása?

2015. jan. 14. 18:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%

Inkább drogok hatása.

Természetesen egyik f..t sem hiszem el.

2015. jan. 14. 18:44
 2/20 anonim ***** válasza:
61%

"ripórterét elvarázsólta"

"kukorékóljon"

"felóldott"

Nagyón jól móndód!

"tyúkonjárva"

Sajnálóm nyómórúlt tyúkot, hógy rajta járt a ripórter...

Na, de komolyan:

Én gyermekkoromban gyakran néztem a műsorát, mert apám kajálja az ilyesmit.

Szerencsétlen Déri János jó nagy szenzációhajhász barom volt, isten nyugosztalja. Nyilvánvalóan érdekelt volt abban, hogy a műsora minél nézettebb legyen. Ezért eljátszotta a kukorékolást meg a "tyúkon járást", mint egy ócska ripacs cirkuszi bohóc. Ilyen egyszerű a magyarázat.

Varázslat pedig csak a Harry Potter-filmekben van, de ott is csak CGI-vel.

(Az ilyen "bonyolult" kérdésekben mindig keresd azt, hogy kinek van anyagi haszna belőle, az vezet el az igazsághoz, nem pedig a vakhit.)

2015. jan. 14. 18:53
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
Csak akkor működik, ha az illető alany meg akar felelni a feladatnak.
2015. jan. 14. 19:28
 4/20 A kérdező kommentje:
Déri János sosem drogozott, színjózan volt és nem akart semminek sem megfelelni. Szkeptikus volt, arról nem is beszélve hogy nem volt felkészítve sem. Egy perc alatttőrtént az egész.
2015. jan. 18. 20:44
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
tanulj meg helyesen írni előbb, aztán majd elolvasom lehet.
2015. jan. 19. 08:48
 6/20 A kérdező kommentje:
# 5 a te véleménnyeddel úgysem érnék semmit :P
2015. jan. 19. 17:52
 7/20 anonim ***** válasza:
48%
Dehogynem, például nem néznének debilnek, mint most.
2015. jan. 19. 17:53
 8/20 anonim ***** válasza:
50%
5-ös vagyok. A téma is egy nagy f.os. meg az írásod is. A téma azért,mert ez aztán nem bizonyít semmit,ahogy egyik válaszoló is írta, szenzációhajhászás, az írásod szót nem érdemel.
2015. jan. 20. 00:30
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
Kb 15-szörre kattintottam a kérdésedre, de csak unalmamba, mire rávettem magam,h na jó,elolvasom
2015. jan. 20. 00:31
 10/20 anonim ***** válasza:
63%

A "prof" (professzor rövidítése) megszlítás csak egyetemi tanárokat illet meg.

Kérlek, tudasd velem, az általad nevezett parafenomén melyik egyetem rendes tanára?

(Nem keresgélem, mert a te feladatod hivatkozásod alapját ismertetni!)

2015. jan. 24. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!