Prof. Albert Ignatyenkó "elvarázsólta" Déri Jánost a színpadon. Ehhez mit szólsz?
Még a Nulladik Típusú Találkozások c. első magyar ezotérikus műsort is ez ihlette meg. Albert Ignatyenkó szovjet parafenomén http://www.youtube.com/watch?v=_7KcBnCDziM magyarországi látogatásán, melyben a telekinézisről beszélt és tartott előadást, Déri Jánost az Ablak magyar ripórterét elvarázsólta.
Pontosan spirituális energiával arra kényszerítette, hogy a színpadon kukorékóljon, mint egy tyúk. Csodák csodájára pár kézrátétel után Déri tyúkonjárva kukorékolt egy percig, míg a profeszor felóldott a varázslatot. Ehhez mit szólsz? A spirituális erők hatása?
Inkább drogok hatása.
Természetesen egyik f..t sem hiszem el.
"ripórterét elvarázsólta"
"kukorékóljon"
"felóldott"
Nagyón jól móndód!
"tyúkonjárva"
Sajnálóm nyómórúlt tyúkot, hógy rajta járt a ripórter...
Na, de komolyan:
Én gyermekkoromban gyakran néztem a műsorát, mert apám kajálja az ilyesmit.
Szerencsétlen Déri János jó nagy szenzációhajhász barom volt, isten nyugosztalja. Nyilvánvalóan érdekelt volt abban, hogy a műsora minél nézettebb legyen. Ezért eljátszotta a kukorékolást meg a "tyúkon járást", mint egy ócska ripacs cirkuszi bohóc. Ilyen egyszerű a magyarázat.
Varázslat pedig csak a Harry Potter-filmekben van, de ott is csak CGI-vel.
(Az ilyen "bonyolult" kérdésekben mindig keresd azt, hogy kinek van anyagi haszna belőle, az vezet el az igazsághoz, nem pedig a vakhit.)
A "prof" (professzor rövidítése) megszlítás csak egyetemi tanárokat illet meg.
Kérlek, tudasd velem, az általad nevezett parafenomén melyik egyetem rendes tanára?
(Nem keresgélem, mert a te feladatod hivatkozásod alapját ismertetni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!