Mi lehet ez a hang? Lehet köze a szellemekhez?
Figyelt kérdés
Minden este, pontosan 00:03-kor körülbelül 1-2 percig tartó ütemes dörömbölést hallunk. Fogalmunk sincs mi lehet az, pláne hogy olyan mintha fölöttünk lenne a hang, pedig a legfelső emeleten lakunk és ott már lakások sincsenek.2014. dec. 30. 14:26
11/23 A kérdező kommentje:
nagyon okos vagy :) nincs padlás panelnál prinyó :D
2015. jan. 2. 23:27
12/23 anonim válasza:
Nem értem, ha úgy is fent vagytok tőle éjjelente, miért nem mentek fel egyszer a tetőre megnézni mi okozza?
13/23 Vad-Ász válasza:
A SZENTELT GYERTYÁKKAL NE JÁTSZATOK!!!!
HAVEROMNÁL ROSSZABB LETT UTÁNA A HELYZET!!
14/23 A kérdező kommentje:
azert nem megyunk fel mert nem tudunk, be van riasztva :( mi tortent a haverodeknal??
2015. jan. 3. 22:20
15/23 Vad-Ász válasza:
Lényegtelen
2013 szilvesztere előtt 1hónappa és 2014 első 1 hónapja.
ekkor volt pár dolog amikről nem beszélek mert el akarom felejteni.
de aa gyertyától nem lett jobb......
16/23 A kérdező kommentje:
ujonnan az ejszaka mar tobbszor van az a hang..
2015. jan. 5. 10:09
17/23 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb ha megoldod. Mondjuk szólsz a házmesternek hogy nem lehet aludni a zajtól.
18/23 anonim válasza:
szerintem mi azt csinálnánk, hogy megbeszélnénk az illetékesekkel, hogy engedjenek fel a padlásra meg jöjjön fel velünk házmester/karbantartó/mittudomén és szétnéznénk.
19/23 Vad-Ász válasza:
Most is biztos zajt hallassz.
A házban mâsok is halljâk?
Felmentetek?
Mire hasonlit a hang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!