Vajon ez tényleg megtörtént? Mi lehetett?
Ma délután hazajöttem egyetemről, mert nagyon fáradtnak éreztem magam, és gondoltam lepihenek, végül elaludtam. Olyan fél 3-háromnegyed 3 között történhetett (tehát magamnál voltam, ez is jelzi) történt egy érdekes dolog : alszok, de félig valóságban voltam, mert hallottam hogy ment a tv és hogy mi ment benne, és gyszercsak hallom hogy anyum hazajön (bejárati ajtó kinyitódik, becsukódik), majd bejön a szobámba, engem megsimogat, és kiszedi a párnám alól valamilyen ruhám mert odagyűrtem magam alá a sálat (mondom hogy fáradt voltam, tehát egyből ágy mikor hazajöttem).
A bökkenő az egészben hogy anyum nem volt itthon, felhivtam, és még csak haza sem jött...
De az érintésre, simogatásra nagyon élesen emlékszem... még utána át is fordultam a másik oldalamra...
Mi a f*ne lehetett ez?
Vagy egyszerűen kimerültség miatti halucináció?
Az lenne a bizonyíték, ha érettségizetten nem így fogalmaznál:
"...kiszedi a párnám alól VALAMILYEN RUHÁM mert odagyűrtem magam alá a SÁLAT..." [kiemelés tőlem]
Úgye, érzed, mire gondolok?
A "valamilyen ruha" a gönc meghatározatlan darabj, majd pár szóval később határozottan sálról írsz.
.
"...simogatásra nagyon élesen emlékszem..." ennek hogyan következménye: "..... még utána át is fordultam a másik oldalamra..."?
Nem tudom TE hogy vagy vele, de ha alvás közben hozzámérnek, akkor automatikusan megrezzenek. És ilyenkor vagy a másik oldalamra fordulok vagy csak simán megigazitom a párnám a fejem alatt.
Amúgy megsúgom : TE itt kötekedsz az én helyesirásomban, mikor én napi szinten olvasok olyan megfogalmazásokat, amiktől tényleg a plafonra lehet mászni...
Ha TE csak kritizálni tudsz, és nem a kérdésre válaszolni, el lehet húzni az oldalról !
-és igy nem csak nekem tennél szivességet legalább-
nálunk egyszer egy lábas esett le valahogy a tűzhely közepéről késő este
senki sem volt ott, mindenki aludt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!