Vannak megtörtént történeteitek?
Na, akkor én elmesélek egy IGAZ történetet. Lehet, hogy nem fogjátok elhinni de igaz. Mindenki maga döntse el.
Úgy egy fél éve történt.Egy este egyedül voltam otthon a házba. Annyira nem nagy 150nm-es. 3 szobás. Anyukámék elmentek céges buliba húgom pedig az osztálytársánál aludt.A saját szobámba voltam,éppen tévét néztem ( úgy este 1óra fele ), amikor lépések zajára lettem figyelmes. Annyira nem érdekelt. A lényeg, hogy ajtó, ablak be volt zárva, szóval senki nem juthatott be a lakásba. Később ( körülbelül 5 perc elteltével ) megint hallottam de akkor hangosabban. Akkor már megijedtem. A lakásba nagyon sötét volt, felkapcsoltam mindenhol a villanyt. Na itt jön a lényeg. A hátsó szobába lekapcsolódott a villany. A dédi papám amikor vidékről feljött mindig ott aludt, de 2007 szeptemberében elhunyt. Nagyon megijedtem, és vártam, hogy hazajöjjenek anyukámék. Amikor lekapcsoltam a villanyokat és a szobámba mentem volna a tévé is ki volt kapcsolva, na akkor aztán iszonyatosan beparáztam. Nem mertem aludni és csak vártam, hátha hazajönnek anyukámék. Bealudtam, hajnali 1 fele arra keltem fel, mintha valaki megsimogatta volna az arcomat, de sehol senki. Mivel félálomba voltam így nem igazán figyeltem a dologra, visszaaludtam. Negyed óra múlva pedig egy ajtó csapkodásra keltem fel megint. Nem tudtam elképzelni, hogy mi lehetett, mivel mindent bezártam. A bejárati ajtó nyitva volt, de hogyan? Innentől kezdve pedig bekapcsoltam a tévét és reggelig néztem. Reggel 8 óra fele haza jöttek anyukámék és elmondtam nekik az egészet, de ők nem akarták elhinni, azt mondták biztos képzeltem, vagy álmodtam, de én biztos voltam / vagyok benne, hogy ez igaz volt. Reggel, mikor anyukámék otthon voltak, akkor tudtam csak aludni.
14L
elírtam. előző vagyok
Anyukámék elmentek céges buliba húgom pedig az osztálytársánál aludt.A saját szobámba voltam,éppen tévét néztem ( úgy este 11 óra fele ), amikor lépések zajára lettem figyelmes
mini viki félálomban voltál, ilyenkor beképzelhet az ember magának ezt azt.
Érdekes hogy a sétálóutcán fényes nappal vagy egy focimeccsen egy db szellemet se látnak az emberek.
"A kérdező kommentje:
Gyalázatos....Velem meg olyan volt hogy egyedül voltam itthon,és a kutya éjjel felkelt és ugatott..."
Nem mondod! Ugatott a kutyád???? AZTAQRVA!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!