Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Volt már dolgod szellemekkel?...

Volt már dolgod szellemekkel? Idéztél már meg szeánszon ani jelent már meg?

Figyelt kérdés
Mi tőrtént ? Milyen általános követkesztetéseket szűrtél le?
2014. dec. 2. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. dec. 3. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos annyit mondanek hogy nem eri meg. Vettem egy ilyenen reszt csak nem azt sikerult megidezniuk amit akartak... nem tudthatod mekkora erok szabadulnak itt fel..
2014. dec. 3. 19:41
 3/9 ParanormalGirl ***** válasza:
56%

Nekem nem,de a barátnőmnek igen.

Ott állt előtte!!!

Én am hiszek a szellemekben!

2014. dec. 4. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem még régebben valamikor este amikor nem tudtam aludni és már mindenki aludt és sötét volt én akkor fent voltam.Egyszer azt vettem észre hogy valami hideg kéz megérintett. Nem volt kinyitva az ablak. Amint észrevettem hogy megérintett az a hideg szellő megillyedve rögtön felültem és láttam valami fehér izét ami bement a konyhába. Be voltam f*sva ezért nem mertem utánamenni utána meg nagy nehezen elaludtam de rémálmok gyötörtek... Mosz ezt a történetet 90%-ban senki sem fogja elhinni de ez nem vicc tényleg megtörtént!
2014. dec. 4. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocs a nyelvtani hibákért!

Az a mosz egy most szó akar lenni

2014. dec. 4. 22:13
 6/9 Bartos Máté 2001 válasza:
De én elhiszem nekem is van történetem két macskánk van és egyszer az egyik folyamatosan az ajtót nézte odanézek senki nem volt hu hát ez félelmetes volt és nézte nézte.Akkor tegnap este 10 óra-kor mind a két cicánk ott van velem az ágyban erre a konyhából valami zajt hallok nem mertem kimenni én nem tudom eldönteni hogy vannak e vagy nem legalábis még nem döntöttem.
2014. dec. 20. 18:57
 7/9 saluosi válasza:
Szellemek léteznek,többször tapasztaltam...Viszont mindenkit óva intek a szellemidézéstől,nagyon durva következményei lehetnek,tudok olyanról,akit a megidézett szellem megszállt!!Ne csináljátok!!
2015. jan. 5. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Légyszi soha se idézzetek szellemeket!

Nagyon nem szeretik. Ha megidézik őket, akkor kikerülnek abból a környezetből, ahol vannak (mennyország vagy pokol) és visszatérnek a földre. Higgyétek el, ha valaki a pokolba is kerül, annak meg van az oka. Senkit sem szabad onnan kiszabadítani! Az én nagybátyám is ott van és szenved, mert amíg élt, többen szenvedtek miatta. Meg amúgy is épp elég szellem van földön.

A mi házukban konkrétan legalább 5. A nagyapám, aki véd minket. Valaki aki suttog, az előző tulaj, aki kopog, a hálószobába egy láthatatlan fiatal nő beszél a nappalinkban pedig egy sötét alak előszeretettel fojtogat néha néha.

2018. márc. 15. 11:36
 9/9 Kis Szurke ***** válasza:
Csak nehogy egy ufonautát idézz meg, mert akkor el fognak jönni érted. Beléd rakják a nyomkövető chipet, leinformálnak akárhol vagy.
2018. máj. 12. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!