Szellemekkel kapcsolatos kérdés?
Tulajdonképpen nem csak negatív "szellemek" léteznek. Én inkább entitásoknak hívom gyűjtőszóval. Ha egy pozitív entitás közeledik feléd és te nem tudsz róla vagy nem tagadod, hogy befolyásoljon akkor te valamilyen pozitív reakcióval reagálsz erre az entitásra, amely ebből az energiából táplálkozik. Ezzel a reakcióddal te őt feltöltöd, majd újra leadja neked ezt a pozitív energiát, ami még több ilyen pozitív energiával halmoz fel téged és így tovább. Ha képes vagy megakadályozni ezt a folyamatot, akkor tovább áll. Ugyan ez történik a negatív entitások esetében is. Sajnos a mai ember a negatív energiáknak majdhogynem képtelenek ellent mondani. Ezért vannak manapság a sok depressziósok és sorolhatnám. Persze még most is vannak kivételek de sajnos már egyre romlik a helyzet. Ha konkrétan a szellemekre fókuszálunk, az is hasonlóan működik, viszont van egy nagy eltérés, mégpedig az, hogy a negatív szellemek valamilyen eszme, baleset vagy életérzés miatt itt ragadtak, vagy maradtak köztünk és a felsőbb sík között azért, hogy bosszú vagy rosszindulat beteljesítése céljából kísértsenek, rémítgessenek minket. Ha nem törődünk velük, ugyanúgy tovább állnak és jobb esetben soha nem jönnek vissza. Nem érdemes a sorsot kihívni magad ellen ilyen esetben, mivel csak saját magadnak ártasz vele. Remélem segítettem.
(Jöhetnek a lepontozások...)
#1-es válaszoló gyönyörűen összefoglalta. :) Tekintve, hogy vannak angyalok is, kevesen tudják, de őket valóban a szeretet, a boldogság, jókedv, nevetés "táplálja", ezeket a pozitív érzéseket adják vissza. :)
Én hiszek benne, hogy mindenkinek van őrangyala, nehéz helyzetben bármikor fordulhatsz hozzá, segíteni fog, HA kéred. ;) Ráadásul a legtöbbnek nem is kell valami egyházos magasztos szertartás, elvégre nem mániákusok ezen a téren, ha pozitív érzéssel, szeretettel fordulsz feléjük, ők örülni fognak neki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!