Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit tegyek? Többi lent

Kinguca0512 kérdése:

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és rajongok a horror filmekért. Anyukám már többször mondta, hogy álljak le, de nem tudtam. Nyáron volt egy különös esetem, ami állítólag a filmek miatt volt. Remegtem, rázott a hideg, izzadtam és gyorsan vert a szívem. Szedtem rá gyógyszert is, mert ez az éjszaka után állítólag alvás zavarom volt. Azóta nem néztem horror filmeket viszont nagyon hiányoznak. Csak képek nézegetek és fórumokat olvasgatok. Nagyon foglalkoztatnak a paranormális jelenségek, ufók, természetfeletti lények stb. Itt is csak ezotéria témában olvasok.

Mit tegyek, hogy ne hiányozzanak vagy legálább pótoljam?

2014. okt. 27. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi hiányzik benne?
2014. okt. 27. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. okt. 27. 17:45
 3/5 anonim válasza:

Én meg pont úgy vagyok hogy ne keljen horror filmet néznem,pedig idősebb vagyok nálad.

Miért nem nézel inkább más filmeket?pl:vígjáték,romantikus,drámai

Vagy ha annyira horrort akarsz akkor inkább könyv formájában olvasd el!

2014. okt. 27. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Néz meg egy vígjátékot

M

2014. okt. 27. 18:58
 5/5 ZeToRr válasza:

Gyerekkori trauma válthatja ki ezt az okot, de ha csak trollkodni jöttél fel a válaszom: takarodj el!

De ha traumád volt, akkor valami mást kezdj magaddal, menj ki az udvarra játszani, mert ha több horrorfilmet nézel a gyilkos ösztön felmerül a fejedbe, és te is sorozatgyilkos leszel (tanulság: ne nézz horrorfilmet, de ha sorozatgyilkos leszel, akkor várom a filmet, és én leszek az első filmed megalkotója.. ) :D

2014. okt. 28. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!