Nem értem mi ez, valaki?
a párom (ffi) már régebben is mondta de most ujra felhozta. nem vagyok sajnos otthon. 4hónapja. ezaltt 2hetet voltam otthon. 4honapja jelentkeztek a dolgok jelentősebben.
hangokat hall. régebben csak éjjel, most nappal is. álmában általába egy réten van ahol van egy piros fa aminek nincsene levelei, hivja őt valaki . odamegy és egy barlang van ott. a barlangban ilyen sötét emberféle lények de ugy néznek ki minltha kövekbol vagy fábol lennének. beszélnek hozzá de nem meri elmondani mit mert azt mondják neki hogy nem szabad. már ott tart hogy nem mer aludni. napközben is hall dolgokat amiket mondanak neki de napközben csak összefüggéstelen szavakat.
mit csináljunk, vagy hogyan? tudok neki valahogyan segíteni?
légyszi csak normális válaszokat. gúnyolódást nem kérek.
Nincs ezzel semmi baj, nem kell pszichiáter. Bizzon benne ha nem zavarja a gondolkodásban, ez inkább tisztánlátás, még csak nem is rémálom.
egyébként
Rét=tisztaság, átmeneti jó hangulat, lelkiismeret
Fa=valamilyen életmód, szemlélet, ami még nem fejlődött ki de már gyakorlatilag kész van (fa)
Lények kövekböl és fából=természetszellemek megjelenése asztrálsikon (ezek a lényeg ott élnek, és fizikai sikon nem láthatóak, és nagyon változatosak)
Beszélnek hozzá=kapcsolatba kerül velük itt lent is
Azt javaslom ne hallgasson feltétlenül rájuk, a természetszellemeket nem szabad imádni ahogy sokan tették régen, kövesse Istent és maradjon tiszta szivü, de tisztelje őket is.
És az asztrálsik egyátalán nem olyan mint a fizikai, bár megjelenése nagyon hasonló. Ilyen mondatokat pl mindenki hall álmában, ott szinte mindig igy beszélnek hozzá csak elfelejti, nagyon nehéz visszaemlékezni rá, konkrétan a szavakra a legnehezebb bármilyen álomból is visszaemlékezni.
Én pszichiáter helyett inkább egy pszichológust ajánlanék. Vele komolyan elbeszélgethetne. Lehet valami tudatalatti dolog ez az egész, segíthet az álom megfelytésében.
(Klinikai pszichológusra gondolok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!