Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az aurát látom?

Az aurát látom?

Figyelt kérdés

Nem hiszek ilyen dolgokban de sajnos soha nem tévedek,és már kellemetlen is.Mindegy ki jön velem szemben az utcán meg tudom mondani róla hogy jó vagy rossz ember. Ha hozzám szól valaki és rossz ember valami rettegés fog el és ott kell hagynom vagy felrobbanok.Mások társaságát akkor is élvezem ha nem szólalnak meg. Olyan mintha a körülöttük levő energia beszélne helyettük.

Tényleg nem hiszek ilyen dolgokban ,soha nem is hittem de a barátaim is hozzám jönnek tanácsért hogy ezzel és ezzel az emberrel érdemes-e szóba állni mert észre vették rajta a (képességemet).Fényképről nem megy.Csak akkor megy ha bele nézek a szemébe.De akkor akaratlanul is.

Ez az egész vagy egy hatalmas hülyeség és orvoshoz kell fordulnom,vagy tényleg van egy képességem .Mellesleg hangsúlyozom hogy SOHA nem tévedtem egyetlen emberrel kapcsolatban sem.

2014. aug. 8. 02:00
1 2
 1/11 Lupus ***** válasza:

Az aura egy színes burok a test körül, akik látják van, hogy aszínéből következtetnek az illető jellemére, de ez nem biztos.

A te képességed, egyfajta intuíciónak tűnik nekem, ami nem mellesleg igen áldásos temészetű.

Szóval szerintem ne parázz, hanem élvezd, hogy bárkit megismerhetsz egy pillantással.

2014. aug. 8. 02:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Ebben a világban sajnos ez nem áldás nekem. Néhányan felfogni sem tudják mennyire gonosz emberek léteznek.
2014. aug. 8. 02:10
 3/11 Lupus ***** válasza:
Bizony, de neked megadatott, h pontosan tudd, h melyik ember gonosz, és elkerülheted őket. Ó hogy mit meg nem adnék ezért, és bizton állíthatom, h ezzel még jópáran vannak így.
2014. aug. 8. 02:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Hidd el hogy ennek is megvan az árny oldala. A jó oldalát szívesen megosztanám mindenkivel. Amikor jó emberrel találkozok bizsergek.Amikor egy ilyen ember szólal meg az a legjobb ha leülök mert a csodálattól még a szám is nyitva marad. Nem lehet ezt itt leírni hogy pontosan mit is érzek.

De ha rossz ember jön velem szembe az nagyon rossz. Ha hozzám szól akkor néha félek is mert látom a szemében a hazugságot és azt hogy mire képes azért hogy elérje a célját.

Látom ha hazug,ha irigy,ha képes más életét kioltani azért hogy neki jó legyen. 100 emberből talán 4-5 van aki tényleg jóindulatú és önzetlen másokkal szemben.

Ebből kifolyólag 1 kezemen meg tudom számolni mennyi barátom van,nincs munkahelyem mert egyszerűen nem tudom negatív emberek között élni a napjaimat.

5-6 éve van ez nálam. Tényleg az az érzésem hogy mentális problémáim vannak . Szívesen átadnám neked ha tudnám.

2014. aug. 8. 02:38
 5/11 Lupus ***** válasza:

Minden adottság viszaadható. De gondolj bele, kiszúrnád-e a szemed, csak mert a sok csúf dolog közt a világban, oly kevés szépet látsz?

Három választásod van, vagy megtanulsz élni a képességeddel, és áldássá teszed. Vagyn megtalálod a módját, hogy szabadulj meg tőle. Vagy nem teszel semmit, s hagyod, hogy a képességd megmaradjon átkodnak.

2014. aug. 8. 02:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Már próbáltam megszabadulni az (adottságtól) de nem ment. Van a családban olyan aki elég mélyen benne van ilyen ezotériás dolgokban .Félve mondtam el neki mi történik velem .Azt mondta még nem találkozott ilyennel,így nem is tudott érdemleges tanácsot adni.

De van egy jó sztorim.Leírom hogy azért valami vicces is legyen itt ne csak a negatívum.

Tavaly nyáron sétáltam Budapest belvárosában és megláttam egy 51 éves férfit.Tudni kell hogy én is férfi vagyok. Leszólítottam mert ilyen jóindulatú,jószívű tiszta embert még nem láttam. Meginvitáltam egy kávéra és kértem hogy beszélgessünk egy picit ha ráér. Mesélt magáról hogy hogyan él,milyen ételeket szeret,és mit szokott csinálni amikor éppen nem dolgozik. Nagyon közvetlen volt,szinte pillangók repkedtek körülöttem amikor beszélt.

A beszélgetés végén derült ki számomra hogy szegény azt hitte rólam végig hogy meleg vagyok és azért ült le velem beszélgetni mert ő egy pap és kíváncsi volt mit érez egy meleg férni :)

Mondtam neki hogy 16 éve nős vagyok,nem vagyok meleg. Elmagyaráztam neki miért szólítottam le,hogy én csak néhány percet akartam vele beszélni amíg megissza a kávét.

Akkor ott ez nagyon vicces volt. Jót nevettünk :)

2014. aug. 8. 03:09
 7/11 Lupus ***** válasza:

És képes lennél lemondani az ilyen élményekről, csak hogy ne kelljen a rosszat érezned a rossz emberek közelében.

Biztos vagyok benne, hogy van arra is megoldás, h normális, életet élj, amellett, h élvezed ezt a képességet.

2014. aug. 8. 03:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Tehát - elmondásod szerint te ránézésre meg tudod állapítani, ki a jó és ki a rossz ember, sőt, " SOHA nem tévedtem".

Elárulnád, ezt honnan tudod, ha az általad rossznak itélt emberek elől menekülsz, szóba sem állsz velük, ezáltal nem győződtél meg "igazlátásodról"?

A jelek szerint a világon te vagy az egyedüli tévedhetetlen ember. Ha viszont így van, nincs hova fejlődnöd, mert a tanulás alapja a tévedések belátása és korrigálása.

Tükörbe ne nézz, mert te magadnem lehetsz jó ember, hisz: "Tényleg az az érzésem hogy mentális problémáim vannak . Szívesen átadnám neked ha tudnám.". Ha úgy érzed, mentális problémáid vannak és azt szivesen átadnád bárkinek is, az nem a jóság jellemzője, hanem az önzésé.

.

Elmondásod azerint 16 éve nős vagy, de a leírt "tulajdonságod" szerint nem tudsz munkát vállalni. Jó sorod van és becsüld meg nagyon asszonyod, hogy eltart, dolgozik rád, míg te a jó és rossz embereket szelektálod!

.

"Visszaadnád" tulajdonságod. Ugyan kinek? Kitől kaptad? Csak úgy odamész a Legfelsőbb Lényhez, hogy vegye vissza, amit neked adott?

Ne hüJíccsé má'!

2014. aug. 8. 07:07
 9/11 Shai-Hulud ***** válasza:
62%

"Nem hiszek ilyen dolgokban"

Aha... Hát persze, ezért is teszel fel ilyen kérdést.

"de sajnos soha nem tévedek,"

Jó lehet neked. Ezek szerint te vagy a tévedhetetlen napkeleti bölcs.

"és már kellemetlen is."

Igen, a kényszerképzetek egy idő után nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

"Mindegy ki jön velem szemben az utcán meg tudom mondani róla hogy jó vagy rossz ember."

Fantasztikus egy képesség, ezzel a világon teljesen egyedülálló vagy!

Ilyenre rajtad kívül még senki nem volt képes.

"Ha hozzám szól akkor néha félek is mert látom a szemében a hazugságot és azt hogy mire képes azért hogy elérje a célját."

Próbáltál már nyomozóként elhelyezkedni?

Szerintem Pintér tárt karokkal várna. Rögtön sokkal jobb lenne a bűnfelderítési statisztika!

"5-6 éve van ez nálam. Tényleg az az érzésem hogy mentális problémáim vannak."

Igen, mint egyébként sok más embernek is. Valóban orvoshoz kellene fordulnod, mert ez a kényszerképzet előbb-utóbb tökéletesen elszigetel a többi embertől, és a körülötted lévő valóságtól. Ha így folytatod, teljesen egyedül fogsz maradni.

Segítséget kérni nem szégyen, de segíteni csak azon lehet, aki IGÉNYLI ezt a segítséget.

2014. aug. 8. 08:57
 10/11 A kérdező kommentje:

Lehet nyugodtan osztani az észt. A soha nem tévedtem kijelentés onnan fakad hogy akiket megismertem azokkal kapcsolatban nem tévedtem.Nem 2 emberrel álltam szóba.

Átadnám másnak ? Miért ne ha kéri ? Minden jóban van valami rossz.Ez vele jár. Szerintem nem is kellett volna ide írnotok hiszen nem is tudjátok felfogni miről van szó,ebből adódóan nem is tudtok érdemlegesen ide írni. Csak a szálkát keresitek a másik szemében.Jó ember vagyok vagy rossz ? Na ez jó kérdés. Csak magamról nem tudom.De aki itt ennyiből azt írja hogy rossz ember vagyok az nyilván degenerált hiszen nem is ismer.Nem is látott.

Feleségem eltart ? Nem hinném. De ezt onnan úgy is jobban tudod hiszen bele látsz az befektetéseimbe.

Egyáltalán nem lepődtem meg ezeken a beíráson.Hiszen általában ilyen mentalitással élnek ebben az országban az emberek. Szerintem beszélgess egy olyan emberrel 3 órát aki megbékélt önmagával és máshogyan fogod látni a világot. Mindjárt nem az fog foglalkoztatni honnan van vagy lesz pénzed hanem ennél sokkal természetesebb civilizációs betegség mentes dolgok.

2014. aug. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!