Szellem van a házban, hogyan tegyem ki a szűrét az utcára, ahova való?
Mókás hangvételemet félretéve, valóban van a házban.
Tudom mi történt itt több éven keresztül!
Borzalmasan nagyon gonosz szellem van itthon jelen.
Most x évre visszamenőleg sorolom fel a történteket.
1, Mikor be jöttem egyszeri általános iskolás koromban a lakásunkba akkor volt az, hogy valami rossz érzés fogott el, mintha valaki mindig figyelne. Halál félelmet éreztem.
2, Mikor belenéztem a tükörbe valahogy egészen megrémültem. (Harmadik szemem nyitva volt)És nem lehettem több 12 évesnél.
3, Mikor Tv-t néztem valami mintha megfogta volna a fejem.
4, Mikor zuhanyoztam mintha valami sötét kis gyermek teste lett volna a függöny mögött, de nem vetült oda árnyék. Valami más volt.
5, Ez tegnap történt, reggel mikor felkeltem becsuktam a háló szoba ajtaját, majd mikor el mentem a mellék helységre, résnyire nyitva volt. 2 napon keresztül ment ez, és napi szinten egy alkalommal.
Ma valami egészen más történt.
Ki mentem reggel, fel keltem, meg mosakodtam, előkészítettem a kávémat, cigarettámat, és bekapcsoltam a zenét hogy jól induljon a nap.
Miközben hallgattam és (vicces, picit táncoltam rá) ....
valami lassan de kiteljesedő halálfélelmet éreztem. Gyorsan át szaladtam agy szüleimhez, de mire vissza értem már nem éreztem.
Eszembe jutott, hogy valahol már éreztem ezt. Valamikor nagyon régen.
Arról nem beszélve, hogy mindent meg magyarázna. A betegségeimet, a fáradtságomat, a légúti problémáimat, ami egyik napról a másikra jelentkezett és tart a mai napig is. A hirtelen hangulat ingadozásaimat. Mára már elmúltak.
Valami nagyon rosszat érzek, valami nagyon nagy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!