Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször érzem azt, hogy valaki figyel engem. Sokszor, mikor egyedül vagyok azt hallom, hogy valaki a nevemet mondja, de mikor körülnézek nincs ott senki. Elsőnek azt hittem hogy képzelődök, de mostmár egyre többször van ilyen.

Egyszer éjszaka közepén arra ébredtem, hogy valaki van az ágyam mellett. Ránéztem és ott állt, közben mosolygott, mikor sikítani akartam nem jött ki hang a torkomon. Azután hirtelen eltűnt. Gondoltam, hogy álmodtam, de mikor reggel felébredtem, sok dolog le volt lökve a polcomról. Senki nem járt akkor a szobámban.

A szemem sarkából néha látok valakit magam mellett. Nem tudom hogy mit csináljak, egyre jobban félek.

Egyszer azt álmodtam, hogy egy alak állt a konyhánkban, és mosolyogva megkérdezte hogy: "ugye milyen jól szórakozunk?". Ez az alak egyre többször jelenik meg az álmomban. Mégis mi lehet ez?

2014. júl. 7. 19:29
1 2
 11/12 Lionkind ***** válasza:

Szia!

Nem volt még ilyen tapasztalatom, de semmilyen szellem se más entitás NEM TUD BÁNTANI. Te ember vagy és az univerzum legerősebb erejének a tulajdonosa a gondolat erejének. Használd!

Ne félj tőle, ha mosolyog és kedves akkor nem akar bántani (nem is tudna), kérdezd meg mit szeretne, miért van itt esetleg ki ő. Akár álmodban akár a hangját hallod. Ha nem szeretnéd ezt akkor vedd magad körbe egy védőmezővel fehér fényből ami megvéd minden gonosztól, csak el kell képzelned magad körül és már védve vagy. Az is igaz ha megtudod a nevét hatalmad lesz felette, de a neve nélkül is el tudod űzni, ha szükséges. Gondolatban teremts egy tüzet ami mindent eléget és küld rá. De azt ajánlom beszélj vele először, lehet segíteni jött és ez nem szép gesztus akkor :).

Szép Napot

2014. júl. 8. 14:12
 12/12 Napkiraly ***** válasza:
Találkoztam olyannal, aki látott ilyet. Hát, talán agresszíven elkéne küldened
2014. júl. 9. 00:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!