Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször érzem azt, hogy valaki figyel engem. Sokszor, mikor egyedül vagyok azt hallom, hogy valaki a nevemet mondja, de mikor körülnézek nincs ott senki. Elsőnek azt hittem hogy képzelődök, de mostmár egyre többször van ilyen.

Egyszer éjszaka közepén arra ébredtem, hogy valaki van az ágyam mellett. Ránéztem és ott állt, közben mosolygott, mikor sikítani akartam nem jött ki hang a torkomon. Azután hirtelen eltűnt. Gondoltam, hogy álmodtam, de mikor reggel felébredtem, sok dolog le volt lökve a polcomról. Senki nem járt akkor a szobámban.

A szemem sarkából néha látok valakit magam mellett. Nem tudom hogy mit csináljak, egyre jobban félek.

Egyszer azt álmodtam, hogy egy alak állt a konyhánkban, és mosolyogva megkérdezte hogy: "ugye milyen jól szórakozunk?". Ez az alak egyre többször jelenik meg az álmomban. Mégis mi lehet ez?

2014. júl. 7. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Gereblye!
2014. júl. 7. 19:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Ebből most mindent megtudtam, köszönöm. ._.
2014. júl. 7. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:

Az echelon célpontja lettél kérdező, nézd meg ezt a videót, megvilágosulsz:

https://www.youtube.com/watch?v=SE5stdORDy8

2014. júl. 7. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Menj pszichológushoz.

"mikor reggel felébredtem, sok dolog le volt lökve a polcomról"

Ha álmodban ilyen pánikban vagy, simán lehet, hogy te lökted le őket. Az is lehet, hogy alva jársz. Mindenesetre ha a dolog folytatódik, menj pszichológushoz. Az emberek ilyen problémái 99%-ban megoldhatóak lennének, ha elmennének pszichológushoz, de ehelyett minden mást kipróbálnak, csak ahhoz nem bírnak elmenni, akinek ez a munkája.

2014. júl. 7. 20:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tippet :)
2014. júl. 7. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szellem.
2014. júl. 7. 20:23
 7/12 anonim válasza:
Iszol te rendesen?
2014. júl. 7. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tudathasadásos skizofrénia kezdeti jelei. Mindenképpen menj el orvoshoz, és ha ők 100%-ra kizárták a mentális betegséget, csak utána kezdj el spirituális jelenségen gondolkozni
2014. júl. 7. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha az orvosok, teljes bizonyossággal megállapították, hogy minden rendben van mentálisan odabent (PET, MRI, stb vizsgálatot sem kihagyva, gyógyszeres kezelés megpróbálása mellett), akkor ez minden bizonnyal egy démon. Ha kiszeded belőle h mi a neve, többet nem lehet rád hatással.
2014. júl. 7. 21:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Szellem, valószínű, és szerencsére nem úgy néz ki, hogy bántani akar.
2014. júl. 8. 00:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!