Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemmel van dolgunk?

Szellemmel van dolgunk?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hetekben furcsa dolgok történnek nálunk amit eddig nem tapasztaltunk. 1991 óta élünk itt és ehhez fogható eddig sosem történt. Többször előfordult, hogy éjszaka fél 2 kor mintha dörzsölnék a falat. Nagyon érdekes, hogy mindig ebben az időpontban. Ettől fogva egyre furcsább dolgok történtek, például mintha valamit ütöttek volna a padlóhoz. Ekkor annyira megijedtem, hogy napokig alig tudtam aludni. Édesanyámék pedig arról számoltak be, hogy kopogást hallottak éjjel az asztalon. De ezzel még mindig nincs vége. WC n voltam amikor az előszobában lépteket hallottam, de egyedül voltam a házban. A kertben pedig nagyon furcsa érzésem támad, mintha lenne ott még valaki. Az a tipikus szemem sarkában látom is. Tudom elég hihetetlen, én sem hinném el, de ha megtapasztalja ezeket az ember teljesen másképp látja.
2014. jún. 5. 03:55
 1/9 anonim válasza:
48%
Túl sok amerikai horrort nézel. :)
2014. jún. 5. 03:59
 2/9 AtyeszLL válasza:
77%

Nem halt meg mostanában közeli hozzátartozód? Vagy nem beszélgettek, egy korábban elhunyt emberről többet mostanában?

Én elég szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal, de nálunk, ha valaki meghal a családban, előbb utóbb tesóm elbeszélget vele álmában. Megbeszélik, hogy jó neki ott ahol van, hagyjuk elmenni, ilyenek. Tesóm persze mindíg kiborul, hogy miért Őt találják meg, de Neki talán van valami képessége, ami másnak nincs.

Hallottam már olyat, hogy egy rég meghalt emberről beszélgetett a család vagy egy órán keresztül, "Ő" meg úgy jelezte, hogy ott van, hogy az előszobában eldőlt a sétapálcája, ami 8 évig érintetlenül volt a sarokba támasztva.

Ha meg netán történne a közeljövőben valami különös, (nem földöntúli) akkor lehet, hogy figyelmeztetni akartak!

Akkor írd majd meg!

2014. jún. 5. 08:12
 3/9 anonim válasza:
Olyan volt amikor nagyapám meghalt, nagymamám (a felesége) álmodott vele és elmondta neki mikor fogják hamvasztani pontosan és, hogy nyugodjon meg. Különösebbet ennek nem tulajdonítottunk, mivel talán csak véletlenül álmodta ezt mert az agyában ez járt. Meg még a hétvégi házunknál volt olyan, hogy este lent beszélgettünk és az emeletről dübögés hallatszott mintha járna ott valaki, holott mindenki lent volt. Azt már nem tudom éppen mi volt a téma, talán egy elhunyt rokonunk. Igazából én is szkeptikusan állok/álltam hozzá csak ilyenek után elgondolkodom rajta, hogy is lehet ez. Ez már nem csak a véletlen műve.
2014. jún. 5. 10:11
 4/9 anonim válasza:

Ezzel nem vagy egyedül,érdekes az egyik exemnek is volt hasonló,de neki mindig hajnali 2 kor volt kopogás.

Amúgy lehet ez akár sokminden,nem feltétlenül arra kell gondolni hogy szellemetek van. Próbáljatok fent maradni és megnézni meghallgatni hogy mi is lehet,esetleg egy kamerát éjszakára bekapcsolni,de akár egy valósághű álom is lehet a dolgok mögött vagy lehet hogy a ház olyan hogy a hőtágulás miatt a feszültség mindig ugyanakkor jelentkezik,mármint épületeknél hallható hogy mondjuk a fagerenda csattan ,esetleg valami összefeszül és kopogás szerű hangja lehet.

Ha meg mész is úgy gondolod hogy szellem akkor szentelt víz,feszületet a falakra,ha nem használ akkor hívj papot,de van itt a gyk-kán aki ért is hozzá és szívesen segít.

2014. jún. 5. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Halottak csak álomba jönnek vissza, nem ijesztegetnek. Az ilyen ijesztegető szellemek rosszindulatúak. Ők azok akik meg vannak gyilkolva, vagy valamit még nem végeztek el, és a lelkük a földön maradt. A felsoroltak szellemre utaló jelek, különösen ha egyszerre lehűl a levegő akkor a közeledben van. Mi muszlimok a 255.ayahot a második szurából(al bakarah)ból szoktuk mondani mikor azt higyjük hogy szellem vagy démon van a házban. Ezek a lények elszaladnak amint halják ezt. Nem tudom hogy működik e annak aki nincs a hitben
2014. jún. 5. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyik este állandóan apró lábak topogását hallottam a padlón. Rengetegszer keltem fel kapcsoltam villany és néztem körül, nagyon aggódtam, mert az első gondolatom valami patkány vagy egérféle volt és semmi kedvem az ilyen albérlőkhöz. A sokadik villanygyújtás és visszadőlés után láttam meg egy kék villanást ami a hanggal egy időben jelentkezett. Kiderült, hogy a laptop töltője szikrázott a konnektorban, és annak hallottam a hangját.

Én hiszek a szellemekben, de a legtöbb fura zajjal nem érdemes foglalkozni.

2014. jún. 5. 17:13
 7/9 anonim válasza:
Fa házban laktok?Mert ha igen akkor ezek a ház hangjai ha lehül a ház vagy ha felmelegedik akor ilyen furcsa hangokat ad ki.De ha nem faházban laktok akkor hívjatok szakembert olyat aki jártas ezekben a dolgokban.
2014. jún. 24. 16:19
 8/9 anonim válasza:
Ajánlom a Démonok között című filmet elejétől a végéig.
2014. jún. 26. 08:20
 9/9 anonim válasza:
En is a demonok kozott c. filmet ajanlom...szerintem demon bar nem biztos...nalunk.is.lakoznak szellemek
2014. jún. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!