Szellemmel van dolgunk?
Nem halt meg mostanában közeli hozzátartozód? Vagy nem beszélgettek, egy korábban elhunyt emberről többet mostanában?
Én elég szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal, de nálunk, ha valaki meghal a családban, előbb utóbb tesóm elbeszélget vele álmában. Megbeszélik, hogy jó neki ott ahol van, hagyjuk elmenni, ilyenek. Tesóm persze mindíg kiborul, hogy miért Őt találják meg, de Neki talán van valami képessége, ami másnak nincs.
Hallottam már olyat, hogy egy rég meghalt emberről beszélgetett a család vagy egy órán keresztül, "Ő" meg úgy jelezte, hogy ott van, hogy az előszobában eldőlt a sétapálcája, ami 8 évig érintetlenül volt a sarokba támasztva.
Ha meg netán történne a közeljövőben valami különös, (nem földöntúli) akkor lehet, hogy figyelmeztetni akartak!
Akkor írd majd meg!
Ezzel nem vagy egyedül,érdekes az egyik exemnek is volt hasonló,de neki mindig hajnali 2 kor volt kopogás.
Amúgy lehet ez akár sokminden,nem feltétlenül arra kell gondolni hogy szellemetek van. Próbáljatok fent maradni és megnézni meghallgatni hogy mi is lehet,esetleg egy kamerát éjszakára bekapcsolni,de akár egy valósághű álom is lehet a dolgok mögött vagy lehet hogy a ház olyan hogy a hőtágulás miatt a feszültség mindig ugyanakkor jelentkezik,mármint épületeknél hallható hogy mondjuk a fagerenda csattan ,esetleg valami összefeszül és kopogás szerű hangja lehet.
Ha meg mész is úgy gondolod hogy szellem akkor szentelt víz,feszületet a falakra,ha nem használ akkor hívj papot,de van itt a gyk-kán aki ért is hozzá és szívesen segít.
Egyik este állandóan apró lábak topogását hallottam a padlón. Rengetegszer keltem fel kapcsoltam villany és néztem körül, nagyon aggódtam, mert az első gondolatom valami patkány vagy egérféle volt és semmi kedvem az ilyen albérlőkhöz. A sokadik villanygyújtás és visszadőlés után láttam meg egy kék villanást ami a hanggal egy időben jelentkezett. Kiderült, hogy a laptop töltője szikrázott a konnektorban, és annak hallottam a hangját.
Én hiszek a szellemekben, de a legtöbb fura zajjal nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!