Szellemmel kapcsolatos, gyorsan írjatok kérlek!?
Most komolyan szellemnek nézel egy valami által megbillentett tusfürdőt?
Rendben van, rettegj!
De azért gondolkozz el róla időnként, hogy hogyha olyan bonyolult eszközöket tudunk gyártani, mint a számítógép, akkor ugyan miért nem találtak még fel mondjuk egy hűtőszekrény-szerű dobozt, amin megnyomsz egy gombot és odateleportál neked egy szellemet a "másvilágról" és az országok kormányai kémrepülők és kémek helyett, miért nem "hazafias szellemeket" alkalmaznak...
az előttem válaszoló nagyon gonosz :D
én azt mondom, ne félj. az ember hajlamos saját magát túlpörgetni ilyen dolgokon. valószínűleg nem ment veled semmilyen szellem sehova, csak annyira beleélted magad az elhagyatott ház sztoriba, hogy most félsz.
én hiszek a szellemekben, szóval nem gúnyolódom, de szerintem nincs miért aggódnod :)
"De azért gondolkozz el róla időnként, hogy hogyha olyan bonyolult eszközöket tudunk gyártani, mint a számítógép, akkor ugyan miért nem találtak még fel[...]"
Talán mert a kettőnek semmi köze nincsen egymáshoz. Sőt, minél királyabb számítógépeket csinál egy kultúra, annál ostobábban áll más területekhez.
A tusfürdő meg máskor is billeg, csak olyankor lesz*rod:) Ha hangosan dörömböl , meg összevissza csapkodja az ajtókat, vagy átrendezi a szobát, mittudomén, na akkor tarts szellemtől, addig meg felejtsd el, mert teljesen normális, hogy most mindentől megijedsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!